Реклама

🎥 Став відомим акторський склад нового фільму Даррена Аронофскі

Čytaty latynkoju
🎥 Став відомим акторський склад нового фільму Даррена Аронофскі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Став відомим акторський склад нового фільму Даррена Аронофскі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Репер Bad Bunny зіграє разом із Зої Кравіц та Остіном Батлером у новому фільмі Даррена Аронофскі «Спіймані на крадіжці» (Caught Stealing).

Фільм, який режисер знімає разом з Sony Pictures, заснованому на однойменному романі Чарлі Г’юстона. За сюжетом, історія фільму розповідає про Хенка Томпсона (Батлер), який був бейсболістом, але тепер «мимоволі занурюється в дику боротьбу за виживання в кримінальному світі Нью-Йорка 90-х років».

Попри успішну музичну кар’єру, Bad Bunny вже встиг зіграти у кіно. Зокрема, він грав у фільмі «Швидкісний поїзд» з Бредом Піттом. Там репер виконав роль Вовка, мексиканського наємного вбивці.

Очікується, що зйомки фільму Caught Stealing розпочнуться у вересні цього року — з ймовірною прем’єрою у другій половині 2025.

Нагадаємо, останній фільм Аронофскі, «Кит», вийшов у прокат у 2022 році, отримав хороші відгуки та приніс Брендану Фрейзеру «Оскар» за найкращу чоловічу роль. Крім того, стрічка мала комерційний успіх — зібрала в світовому прокаті 54 мільйони доларів при бюджеті в 3 мільйони.

Раніше ми розповідали, що Сігурні Вівер з’явиться у «Зоряних війнах» — акторка отримала роль у «Мандалорці і Ґроґу».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...