Реклама

🎥 Тім Бертон не планує роботи третю частину «Бітлджюса»

Čytaty latynkoju
🎥 Тім Бертон не планує роботи третю частину «Бітлджюса»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Тім Бертон не планує роботи третю частину «Бітлджюса»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Тім Бертон розповів, що не розуміє популярності оригінального фільму, а також повідомив, що не буде робити із серії триквел.

Бертон провів зустріч з журналістами на Венеційському кінофестивалі, де розповів, що протягом багатьох років оригінальний «Бітлджюс» був фільмом, про який люди запитували його найбільше, і це часто збивало його з пантелику.

Як би сильно я його не любив, я ніколи не розумів, чому він мав успіх. Я ніколи не міг сприймати цей фільм як щось інше, ніж особисте для мене. Для мене це завжди був дуже особистий проект.

Тім Бертон

Бертон додав, що не дивився оригінальний «Бітлджус» під час підготовки до сиквелу, тому що не ставився до нового фільму як до «сиквелу заради грошей».

Режисер також розповів, що обговорював сиквел з Майклом Кітоном і Вайноною Райдер протягом багатьох років. Також він зазначив, що почувався «зарядженим енергією» від успіху «Венздей», що повпливало на створення сиквелу.

За останні кілька років я розчарувався в кінобізнесі. Тому я знав, що якщо я збираюся щось робити, то я хочу робити це від щирого серця. Цей фільм дав мені нову енергію. Повернутися до того, що я люблю, і працювати з людьми, яких я люблю.

Тім Бертон

Також режисера запитали, чи було б йому цікаво зняти третій «Бітлджюс», на що він відповів жартом.

Порахуймо. Між першим та другим фільмом пройшло 35 років. Тоді для третьої частини мені вже буде понад 100 років. Це могло б бути можливим завдяки медицині, але я так не думаю.

Нагадаємо, у новій стрічці Тіма Бертона ми можемо знову побачити Майкла Кітона у ролі Бітлджюса. Саме ця роль принесла актору славу, після чого він знову уже працював з режисером у фільмі «Бетмен» 1989 року, де зіграв головну роль.

Окрім поповнення франшизи Дженою Ортегою та Вільємом Дефо, до своїх ролей з оригінального фільму 1988 року повертаються Кетрін О’Гара та Вайнона Райдер.

Прем’єра стрічки в Україні запланована на 5 вересня 2024 року.

Раніше ми розповідали, що Тім Бертон хотів закінчити з кінематографом після роботи над «Дамбо».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...