Реклама

⚽ 4-й сезон «Теда Лассо» — що наразі відомо

Čytaty latynkoju
⚽ 4-й сезон «Теда Лассо» — що наразі відомо
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ⚽ 4-й сезон «Теда Лассо» — що наразі відомо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно фанатів серіалу «Тед Лассо» могли зустріти радісні новинні заголовки про те, що Apple подовжила шоу на четвертий сезон.

Однак звісно, що наразі ситуація дещо далека від офіційних анонсів і тим паче якої конкретики, адже навіть за першим повідомленням Deadline можна зрозуміти, що поки, що ведуться хіба що переговори з акторами, щодо їхньої можливої участі. Відповідно доволі важко говорити про можливе продовження популярного серіалу.

Що наразі відомо

  • Відзначається, що студія Warner Bros. Television, яка займається виробництвом серіалу контактувала з трьома акторами шоу: Ганною Веддінгем, Бреттом Гольдштейном та Джеремі Свіфт. Відзначається, що з ними розмовляли щодо можливого участі у шоу та підписання контракту, адже вони входять до британської спілки акторів Equity.
  • Після цього студія планує уже звертатися до тих акторів, які уже входять до голлівудської спілки SAG-AFTRA. Тут уже можуть вестися переговори з Джейсоном Судейкісом, Бренданом Гантом та Джуно Темпл.
  • Навряд варто очікувати на повернення до ролі Джеймі Тарта актора Філа Данстера, який зайнятиу у багатьох інших проєктах. Також загалом невідомо, хто ще може повернутися або не повернутися до своїх ролей.
  • У Deadline відзначають, що якщо перемовини пройдуть без жодних проблем, то ранній етап виробництва продовження може розпочатися уже на початку 2025 року — написання сценарію, затвердження бюджетів та ін.

Загалом наразі варто очікувати офіційних анонсів щодо можливого продовження «Теда Лассо».

Нагадаємо, що «Тед Лассо» — це історія про тренера американського футболу Теда Лассо, якого запрошують тренувати футбольну команду в англійській Прем’єр-лізі. Він переживає розлучення з дружиною, але не занепадає духом і вивчає нові для себе правила європейського футболу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...