Реклама

👀 «Ворон» — як критики оцінили фільм

Čytaty latynkoju
👀 «Ворон» — як критики оцінили фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Ворон» — як критики оцінили фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У кінотеатрах уже відбулася прем’єра стрічки «Ворон», що екранізує відомий комікс 1989 року Джеймса О’Барра «Ворон», у якому нам розповідають історію пари Еріка та Шеллі, на яку напали вуличні бандити. Після бійки з ними обидва помирають, однак Еріка воскрешає ворон задля помсти.

Сам фільм має дещо містичну атмосферу, адже стрічка уже в 1994 році отримувала кіноадаптацію, яка стала культовою у своєму жанрі та також відома за нещасним випадком під час зйомок. Тоді з реквізитного пістолета було випадково застрелено виконавця головної ролі Брендона Лі, сина Брюса Лі.

Однак, якщо ви ще не сходили на нового «Ворона», тоді можете дізнатися, що про фільм кажуть критики та чи вартий він уваги.

Загалом оглядачі не надто прихильно зустріли «Ворона», адже рейтинги стрічки на основі рецензій виглядають наразі так:

  • Rotten Tomatoes — 21%
  • Metacritic — 28/100
  • IMDb — 5.1/10

Критики доволі по різному називають фільм, хтось відзначає, що він був «просто не потрібним», адже помітно, що Lionsgate не знає як розвинути цю франшизу. Хтось пише, що стрічка доволі «млява» та не цікава, а хтось не приховує емоцій та називає фільм «катастрофою».

Оглядачі відзначають, що фільм не передає дух оригінального твору та видається натягнутою історію, які доволі важко співпереживати. Відзначають, що відчувається безсенсовість усього, що ви бачите на екрані і все це намагається ховатися за напускним пафосом.

 

Коли ви придушуєте емоційну простоту такої історії, як «Ворон», щоб підкреслити сюжет, краще, щоб сюжет мав сенс. А він його не має. У ньому заплутані правила і нечітка хронологія, і здається, що все це більше не має значення.

TheWrap

«Ворон» — це не марна трата таланту чи ресурсів; гірше того, він просто висить на екрані, такий самий неживий, як і сам Ерік.

indieWire

Справжня проблема зводиться до сценарію та виконання, а також до нездатності вирішити одне велике питання, на яке всі ht,enb повинні дати відповідь: Чому саме ця історія, і чому саме зараз? Навіщо нам потрібен новий погляд на «Ворона» після стількох років?

Consequence

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...