Реклама

🎥 Тім Бертон хотів закінчити з кінематографом після роботи над «Дамбо»

Čytaty latynkoju
🎥 Тім Бертон хотів закінчити з кінематографом після роботи над «Дамбо»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Тім Бертон хотів закінчити з кінематографом після роботи над «Дамбо»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Тім Бертон ще раз розповів, наскільки його робота над фільмом «Дамбо» 2019 року була для нього «руйнівним досвідом».

В інтерв’ю Variety режисер розповів, що після «Дамбо» він серйозно подумував про те, щоб піти на пенсію, і лише після того, як його запросили створювати «Венздей» для Netflix, він вирішив повернутися до кіномистецтва.

Я думав, що на цьому все могло б закінчитися. Я міг би піти на пенсію або стати... ну, я б не став аніматором знову, з цим покінчено.

Тім Бертон

Режисер також додав, що майбутній сиквел «Бітлджуса» «надихнув його з новою силою».

Часто, потрапляючи в Голлівуд, ви намагаєтеся бути відповідальним за те, що ви робите з бюджетом і всім іншим. Але іноді ви можете трохи втратити себе. Робота над «Дамбо» зміцнило у мене відчуття того, що важливо робити те, що я хочу, тому що тоді всі отримають користь.

Тім Бертон

Варто зазначити, що режисер не вперше скаржиться на створення фільму для Disney. Ще у 2022 році Бертон зізнався, що після досвіду роботи над анімаційним фільмом «Дамбо» він навряд чи коли-небудь знову працюватиме з Disney. Тоді він казав, що режисура фільму змусила його відчути себе слоном у пастці, якого він зображував на екрані.

Нагадаємо, що 5 вересня відбудеться прем’єра нової стрічки Бертона — «Бітлджюс Бітлджюс». Ми можемо знову побачити Майкла Кітона у ролі Бітлджюса — саме ця роль принесла актору славу, після чого він знову уже працював з режисером у фільмі «Бетмен» 1989 року, де зіграв головну роль.

Окрім поповнення франшизи Дженою Ортегою до своїх ролей з оригінального фільму 1988 року повертаються й Кетрін О’Гара та Вайнона Райдер.

Раніше ми також розповідали про новий трейлер фільму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...