Реклама

👀 «Мегалополіс» Френсіса Форда Копполи отримав новий трейлер — дивіться

Čytaty latynkoju
👀 «Мегалополіс» Френсіса Форда Копполи отримав новий трейлер — дивіться
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Мегалополіс» Френсіса Форда Копполи отримав новий трейлер — дивіться
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Майже через місяць, 26 вересня, в українських кінотеатрах має відбутися прем’єра «Мегалополіса» від режисера Френсіса Форда Копполи. Наразі ж стрічка отримала новий трейлер, яки ще детальніше нам демонструє, що очікувати від фільму.

Архітектор-візіонер (Адам Драйвер) мріє перебудувати Нью-Йорк майбутнього в утопію, бо місто гине в корупції та занепаді. Він вважає, що його варіант майбутнього – єдино вірний, але знаходить жорсткий спротив своїй місії серед тих, хто процвітає посеред неминучого кінця.

Варто відзначити, що для самого режисера цей фільм є доволі особистим, адже працював він над ним ще з 1980-х років. Крім того, режисер уже вклав у фільм $120 млн власних коштів. До того ж Коппола відзначав, що «його абсолютно не цікавлять фінансові наслідки», якщо фільм не окупиться.

На підтвердження всього цього раніше навіть стало відомо, що Lionsgate не буде оплачувати маркетинг «Мегаполіса» Френсіса Форда Копполи і він буде займатися цим сам.

Окремо додамо, що критики доволі неоднозначно зустріли фільм, а багатьох також дивувала сцена, де на сцену у кінотеатрі підіймався запрошений актор та вів діалог з Адамом Драйвером на екрані.

Також самого Копполу звинувачують у не припустимій поведінці під час зйомок «Меголополіса».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...