Реклама

🙅‍♀️ Star Wars: The Acolyte не отримає 2-й сезон — Disney закриває серіал

Čytaty latynkoju
🙅‍♀️ Star Wars: The Acolyte не отримає 2-й сезон — Disney закриває серіал
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙅‍♀️ Star Wars: The Acolyte не отримає 2-й сезон — Disney закриває серіал
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Здається, що у Disney все-таки визнали провал свого нового серіалу у «Зоряних війнах». Видання Deadline повідомляє, що у Lucasfilm вирішили не подовжувати на другий сезон The Acolyte від шоуранерки Леслі Гедленд.

Таке рішення було прийнято трохи більше ніж через місяць після завершення показу першого сезону серіалу. Загалом це можна назвати цілком логічним, адже шоу отримало найнижчі рейтинги від глядачів.

До прикладу глядацький рейтинг на Rotten Tomatoes становить 18%, хоча й водночас від критиків серіал має 78%, що звісно ніяк не рятує ситуацію.

У Deadline відзначають, що на таке рішення могло вплинути й те, що шоу мало доволі слабкі рейтинги з поміж усіх інших серіалів по «Зоряних війнах». Кількість глядачів після виходу перших епізодів стрімко падала та лише піднялася з виходом фінальної серії, яка все одно залучила найменше глядачів з поміж інших шоу франшизи.

Загалом варто очікувати на офіційні коментарі від Disney, щодо можливого скасування серіалу і відповідно подальших планів розвитку історії, яку нам розповіли у The Acolyte, адже завершилася вона з доволі чітким натяком на продовження.

Раніше шоуранерка The Acolyte розповіла, що не вважає, що її серіал це «найбільш гейські Зоряні війни».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...