Реклама

🎬 Серіал «Містер і місіс Сміт» може отримати нових героїв у другому сезоні

Čytaty latynkoju
🎬 Серіал «Містер і місіс Сміт» може отримати нових героїв у другому сезоні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Серіал «Містер і місіс Сміт» може отримати нових героїв у другому сезоні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Творці серіалу «Містер і місіс Сміт» натякнули, чого очікувати від другого сезону серіалу, що отримав 16 номінацій на «Еммі».

Зазначимо, в оригінальному шоу роль подружжя кілерів грають Дональд Гловер і Майя Ерскін. Перший сезон має «відкритий» фінал, а подальші таємниці навколо продовження призвели до того, що шанувальники не впевнені у поверненні акторів до своїх ролей.

В новому подкасті творці серіалу — продюсерка Франческа Слоун та режисер Хіро Мураї — натякнули, що чекає глядачів далі. Так, з одного боку Слоун зазначила, що «Містер і місіс Сміт» може стати серіалом-антологією з різними акторами.

Попри це, вона ще раз нагадала, що перший сезон закінчився на «кліфгенгері», тому вони не сильно хочуть обговорювати сюжет продовження, щоб не заспойлерити майбутні події шоу.

Нагадаємо, серіал «Містер і місіс Сміт» вийшов на Amazon Prime Video цього року та базується на однойменному фільмі 2005 року з Анджеліною Джолі та Бредом Піттом. Серіал, попри критику до виходу, отримав гарні відгуки під час прем’єри, а також 16 нагород премії «Еммі».

Раніше ми детальніше розповідали про перезапуск «Містер і місіс Сміт» із Дональдом Гловером.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...