Реклама

👀 «Чужий: Ромул» — як критики оцінили фільм

Čytaty latynkoju
👀 «Чужий: Ромул» — як критики оцінили фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Чужий: Ромул» — як критики оцінили фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже сьогодні, 15 серпня, у кінотеатрах виходить нова стрічка у франшизі «Чужий» від режисера Феде Альвареса — «Чужий: Ромул». Сам фільм розповість нам про події, що розгортаються між «Чужим» (1979 рік) Рідлі Скотта та «Чужими» (1986 рік) Джеймса Кемерона.

Наразі ж нам уже доступні усі рецензії від критиків і тепер відомо як саме вони оцінили новий фільм.

  • Rotten Tonatoes — 83%
  • Metacritic — 64/100
  • IMDb — 7.5/10

Загалом це доволі хороші оцінки. За цим результатом «Чужий: Ромул» поступається лише фільмам Скотта та Кемерона, які мають вищі бали — до прикладу на Rotten Tomatoes 93% та 94% відповідно.

Щодо рецензій «Ромула», то критики відзначають, що стрічці Феде Альвареса вдалося вшанувати своїх попередників і водночас додати власного вдалого бачення горору до франшизи. Оглядачі погоджуються, що це чудовий та свіжий ковток повітря для цієї франшизи, яка здавалося б зійшла зі свого шляху.

Критики відзначили практичні спецефекти, візуальний стиль, історію та те як Альваресу вдалося це все органічно нам подати. Хоче деякі оглядачі додають, що фільму все ж бракує оригінальності і він повторює усі успішні прийоми перших двох частин.

Альваресу вдається відтворити клаустрофобічний озноб і вісцеральний жах перших двох фільмів — навіть якщо при цьому він трохи переборщує з ностальгією.

ComicBookMovie.com

Оскільки так багато ударів Ромула перегукуються з культовими моментами з минулих фільмів про Чужих, мало що в новому фільмі зацікавить давніх шанувальників. Але для тих, хто просто шукає кілька суцільних страшилок і фантазії Рідлі Скотта, цього фільму буде достатньо.

The Verge

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...