Реклама

📊 Касовий тиждень: «Дедпул і Росомаха» уже зібрав $1 млрд, а «Бордерлендз» на дні

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: «Дедпул і Росомаха» уже зібрав $1 млрд, а «Бордерлендз» на дні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: «Дедпул і Росомаха» уже зібрав $1 млрд, а «Бордерлендз» на дні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завершився черговий касовий тиждень для кіноіндустрії, який демоснтрує, що літо все ж видалося набагато жвавішим ніж перша половина року.

Навряд когось може здивувати той факт, що стрічка «Дедпул і Росомаха» уже зуміла зібрати понад $1 млрд. Якщо точніше, то за майже 20 днів фільму вдалося отримати $1,029 млрд касових зборів.

Додамо, що це перший супергеройський фільм, з часів «Людини-павука: Шляху додому немає», якому вдалося зібрати мільярд у прокаті. Також невдовзі стрічка обійде «Джокера» та забере собі звання найкасовішого фільму з рейтингом R (для дорослих). Для цього їй потрібно перевершити результат в $1,07 млрд.

Загалом аналітики очікують, що «Дедпул і Росомаха» зуміє сягнути позначки у близько $1,5 млрд касових зборів, однак обережно ставляться до того, що вона зможе обійти «Думками навиворіт 2», яка є найкасовішою у цьому році та уже має $1,593 млрд у своєму активі.

Мультфільм від Pixar, ще має трішки часу, щоб поповнити свою «касу», адже він має вийти у цифрі уже 20 серпня.

Щодо інших  цікавих результатів, то низько оцінену кіноадаптацію ігор Borderlands відповідно оцінили й глядачі. Стрічка «Бордерлендз» за свій перший вікенд зуміла зібрати всього $8,8 млн та очікується, що стане черговим касовим провалом цього року.

Серед іншого відзначимо, що «Нікчемний Я 4» нікуди не поспішаючи зумів уже зібрати $807,2 млн, «Погані хлопці: Все або нічого» уже має $400 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...