Реклама

👀 Мультсеріал про Людину-павука, зомбі, X-Men ’97 та інші анонси Marvel Animation на D23 2024

Čytaty latynkoju
👀 Мультсеріал про Людину-павука, зомбі, X-Men ’97 та інші анонси Marvel Animation на D23 2024
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Мультсеріал про Людину-павука, зомбі, X-Men ’97 та інші анонси Marvel Animation на D23 2024
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наразі в США продовжується конвент D23 від фан-клубу Disney, який цього року рясніє цікавими анонсами. Вчора ми мали велику панель з новинами по «Зоряних війнах», нових проєктах Pixar, Marvel.

Тепер відбулася окрема презентація від Marvel Animation, де нам розповіли про майбутні анімаційні проєкти студії, що мають з’явитися впродовж наступних 18 місяців.

Загалом відвідувачам пощастило побачити перші уривки усіх нових анімаційних шоу — X-Men ’97, Your Friendly Neighborhood Spider-Man, Eyes of Wakanda та 3-й сезон What If…?

Окремо нам також наголосили, що Marvel Animation буде робити усі свої проєкти в різних анімаційних стилях. Тобто студія не буде мати якогось стандарту для всіх своїх шоу та хоче, щоб усі вони були унікальними.

X-Men ’97

Виконавчий продюсер Marvel, який також відповідає за анімаційни напрям на сцені розповів, що наразі студія готує багато цікавих проєктів для Людей-Ікс, які тримаються в таємниці:

“Для мене «Люди Ікс» були першою супергероїкою, яку я подивився в дитинстві (і коли) повернули Роуґ, повернули Росомаху, це було здійсненням мрії.

Загалом про новий сезон мультсеріалу говорили не багато. Однак відомо, що у другому сезоні герої будуть одягати костюми з версії коміксів від Ґранта Моррісона.

3-й сезон What If…?

Третій сезон стане завершальним для цього мультсеріалу, який розповідає нам про те, як могли б розгортатися події, якби герої у той, чи іншей момент вчинили інакше.

У новому сезоні нам обіцяють появу альтернативної версію Месників на чолі з Капітаном Америкою Семом Вілсоном, який зі своєю командою протистоятиме гамма-монстрам. Також у шоу з’явиться Місячний лицар Оскара Айзека.

Eyes of Wakanda

Далі відвідувачам представили мультсеріал Eyes of Wakanda. Шоу отримає чотири епізоди та детальніше розповість про «Псів війни» (War Dogs) робота яких полягає у збереженні таємниці Ваканди. Загалом шоу більше розповість про історію цієї вигааної країни. Серед цікавих героїв ми у мультсеріалі побачимо Залізного кулака.

Marvel Zombies

Шоу, яке теж складатиметься з чотирьох частин та буде більш детальним поглядом на один з епізодів What If?… про зомбі. Відзначається, що шоу буде мати атмосферу сходу до «Шаленого Макса», однак реліз поки що планується «не скоро».

Your Friendly Neighborhood Spider-Man

Родзинкою презентації можна назвати те, що наршеті більше детальніше розповіли та показали новий мультсеріал про Людину-павука. Він як і усі попередні шоу не пов’язаний з фільмами Тома Голланда та розповідає про свою версію Павучка.

Відзначається, що відвідувачі презентації побачили різні кадри з шоу, де показали як павук вкусив Пітера Паркера після бійки Доктора Стренджа з симбіотом. У цій версії Людини-павука ми отримаємо схожі відносини між Пітером Паркером та Норманом Озборном як у фільмах з Томом Голландом між Тоні Старком та Пітером.

Нижче можна побачити перші зображення шоу, серед яких є усі персонажі та окремі герої.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...