Реклама

🎥 Стівен Фрай випустив на YouTube документальний фільм про війну в Україні

Čytaty latynkoju
🎥 Стівен Фрай випустив на YouTube документальний фільм про війну в Україні
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Стівен Фрай випустив на YouTube документальний фільм про війну в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Британський актор, письменник і комік Стівен Фрай опублікував на своєму YouTube-каналі документальний фільм про торішній візит до Києва.

Нагадаємо, Фрай завітав в Україну 5 вересня 2023 року — тоді він взяв участь у Саміті перших леді та джентльменів. Під час того візиту Фрай зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, військовослужбовцями бригади «Азов» та різними українським митцями.

У фільмі також показана реакція Фрая на першу в його житті повітряну тривогу. Як зазначив сам актор в описі до фільму, саме заняття стендапом допомогли йому «усвідомити, наскільки важливим став гумор для виживання під час війні».

Зазначимо, Стівен Фрай також відомий своєю соціальною діяльністю, зокрема, письменник підтримує багато благодійних організацій.

Крім того, Фрай постійно підтримує Україну — актор допомагав українцям пережити зиму разом з ініціативою ShelterBox, що збирала пожертви на теплий одяг та ремонт пошкоджених домівок.

Нагадаємо, Стівен Фрай відомий своєю грою у британських комедійних телесеріалах, як-от «Трохи Фрая та Лорі», «Джівс і Вустер» тощо. Актор також зіграв у фільмах «V означає Вендетта», «Аліса в країні чудес», «Шерлок Холмс: Гра тіней» та інших.

Раніше ми розповідали, що Стівен Фрай став оповідачем в документалці про війну проти України.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...