Реклама

🦑 2-й сезон «Гри кальмара» отримав дату релізу та офіційне подовження на 3-ій сезон

Čytaty latynkoju
youtube.com
🦑 2-й сезон «Гри кальмара» отримав дату релізу та офіційне подовження на 3-ій сезон
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🦑 2-й сезон «Гри кальмара» отримав дату релізу та офіційне подовження на 3-ій сезон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Власне як і обіцяв раніше виконавець головної ролі у «Грі кальмара», Лі Чон Че, другий сезон серіалу дійсно вийде уже цього грудня.

Netflix поділився невеличким тизером продовження свого успішного південнокорейського серіалу, у якому назвав дату виходу другого сезону, а також відзначив, що у 2025 році варто очікувати на фінальний сезон «Гри в кальмара».

Отже, уже 26 грудня на Netflix варто очікувати на реліз довгоочікуваного продовження «Гри в кальмара». До того ж наступного року ми отримаємо завершення його історії з виходом фінального третього сезону.

Також ми отримали й синопсис другого сезону, який нам дає змогу дізнатися, що нас очікує у продовжені:

Через три роки після перемоги у «Грі в кальмарів», Гравець 456 залишається сповненим рішучості знайти людей, які стоять за цією грою, і покласти край їхньому згубному виду спорту. Використовуючи свій статок для фінансування пошуків, Гі Хун починає з найочевиднішого: шукає чоловіка в строгому костюмі, який грає в дакджі в метро. Але коли його зусилля нарешті приносять результати, шлях до знищення організації виявляється смертельнішим, ніж він собі уявляв: щоб закінчити гру, йому потрібно знову в неї вступити.

Раніше у Netflix також повідомили, що цього року вийде мобільна гра за мотивами «Гри в кальмара».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...