Реклама

🦸‍♂️ Джеймс Ґанн закінчив зйомки «Супермена»

Čytaty latynkoju
🦸‍♂️ Джеймс Ґанн закінчив зйомки «Супермена»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🦸‍♂️ Джеймс Ґанн закінчив зйомки «Супермена»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Джеймс Ґанн завершив зйомки «Супермена». Фільм відправився на постпродукцію та буде готуватися до виходу у 2025 році.

Про це режисер розповів в Instagram, додавши подяку усім, хто брав участь у створенні фільму про супергероя. Разом з повідомленням Джеймс Ґанн поділився фотографією з першого тижня зйомок в Норвегії.

Я поставив собі за мету зняти фільм про хорошу людину в світі, який не завжди є таким. І доброта, доброта і любов, з якими я стикався щодня на знімальному майданчику, надихали мене і штовхали вперед, коли я відчував себе занадто виснаженим, щоб рухатися самостійно. Дякую вам усім від щирого серця. Для мене це була велика честь.

Джеймс Ґанн

Що відомо про майбутнього «Супермена»

Нагадаємо, головну роль у фільмі «Супермен», який вийде на екрани 11 липня 2025 року, виконає Девід Коренсвет. До акторського складу також увійшли Рейчел Броснаген у ролі Лоїс Лейн, Ніколас Голт у ролі Лекса Лютера.

Завдяки фото зі знімальних майданчиків можна побачити, що у фільмі Джеймса Ґанна на нас очікує дещо яскравіший образ Супермена, який більше нагадує його втілення Крістофером Рівом у 1980-х, аніж більш похмурого Кларка Кента від Генрі Кавілла.

Також відомо, що сценарій фільму надихається такими серіями коміксів, як Superman for All Seasons та All-Star Superman. Проте, як зазначив актор Девід Коренсвет, Ґанн з командою все ж намагаються створити «щось унікальне», а не просто екранізувати комікси.

All-Star Superman — це серія коміксів DC із дванадцяти випусків про Супермена. Серія виходила з листопада 2005 по жовтень 2008, створена Грантом Моррісоном і є дуже популярною серед шанувальників.

У березні ми розповідали, що Джеймс Ґанн розпочав зйомки «Супермена».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...