Реклама

🎬 Скандал щодо поведінки Копполи під час зйомок «Мегалополісу» отримав нові деталі

Čytaty latynkoju
🎬 Скандал щодо поведінки Копполи під час зйомок «Мегалополісу» отримав нові деталі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Скандал щодо поведінки Копполи під час зйомок «Мегалополісу» отримав нові деталі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Раніше режисера Френсіса Форда Копполу звинуватили в неприпустимій поведінці під час зйомок «Мегалополіса». Тепер в мережі з’явилося начебто відео інциденту, проте актори фільму встали на бік режисера

Нагадаємо, одночасно з прем’єрою «Мегалополісу» на Каннському кінофестивалі, в The Guardian з’явився матеріал начебто від учасників знімального процесу. За даними видання, режисер вживав наркотики, намагався поцілуватися статисток та пропонував акторкам сідати йому на коліна «задля підняття настрою».

Через декілька днів після висвітлення теми кінокритик New York Times Манола Даргіс брала інтерв’ю у Копполи в Каннах і підняла тему звинувачень. Тоді режисер відкинув правдивість звинувачень, зазначивши, що усе було суто в рамках знімального процесу.

На декілька місяців скандал щодо Копполи затих, проте розгорівся з новою силою минулого тижня, коли видання Variety опублікувало відео, на якому начебто зафіксована непристойна поведінка режисера.

Варто зазначити, що навіть читачі видання розкритикували відео, на якому не видно, що саме робить режисер — цілує статисток в щоку чи просто нахиляється, щоб щось сказати їх на вухо.

Що ще підсилило недовіру до Variety — це реакції акторів «Мегаполісу» та інших іноземних медіа про кіно. Так, видання Deadline опублікувало свою замітку на цю тему, в якій натякнули, що новина Variety може бути замовлена недругами режисера. Разом з тим Deadline процитував акторку Рейну Менц, яка грала у фільмі одну з другорядних ролей, і яка стала на захист Копполи.

За словами Менц, режисер «не зробив нічого, щоб змусити її чи будь-кого на знімальному майданчику почуватися незручно».

Я відчуваю огиду від відео, і я була вражена цим, тому що це був закритий день зйомок. Те, що хтось зняв це відео, просто смішно і супер непрофесійно.

Рейна Менц

Представники режисера нове відео від Variety наразі не прокоментували.

Раніше ми розповідали, що Коппола прокоментував звинувачення у непристойній поведінці на зйомках «Мегалополіса».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...