Реклама

🍿 Що подивитися у серпні? Прем’єри, які варті уваги

Čytaty latynkoju
🍿 Що подивитися у серпні? Прем’єри, які варті уваги
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🍿 Що подивитися у серпні? Прем’єри, які варті уваги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кіноліто підходить до свого завершення у серпні. Однак останній місяць літа готується стати доволі спекотним та багатим на релізи фільмів та серіалів після не надто насиченого червня та липня.

Цього разу з фільмів на нас очікує кіноадаптація ігор Borderlands, новий погляд на «Чужого», документалка про Назарія Яремчука та ін.

Серед серіалів буде чергова подорож до Середзем’я, початок кінця «Академії Амбрелла», аніме-Термінатор.

Якщо вам цікаво, що нового можна буде подивитися у липні, то ви звернулися за правильною адресою, адже ми вирішили зібрати для вас найцікавіші прем’єри місяця.

Фільми

«Западня» — 1 серпня

Серпень розпочнеться з нового фільму від режисера М. Найта Ш’ямалана, який як завжди подарує нам напружену та місцями й містичну історію. Цього разу фільм розповість про батька та доньку, які відвідують попконцерт відомої співачки, однак під час виступу вони усвідомлюють, що опинилися в центрі темної та зловісної події.

«Гарольд і магічний олівець» — 1 серпня

Для противаги у цей же день на нас очікує новий сімейний фільм від режисера «Льодовикового періоду», Карлуса Салдани, який екранізує для нас дитячу книжку «Гарольд і фіолетова крейда», написаної Крокеттом Джонсоном.

Авантюрний та смілий Гарольд здатен оживити будь-яку річ просто намалювавши її. Проте, коли він потрапляє зі сторінок книги у реальний світ, розуміє, що йому ще багато потрібно вчитися. А за допомогою вірного атрибуту – магічного олівця – він здатен намалювати більше, ніж можна собі уявити. Однак сила необмеженої уяви потрапляє в погані руки... Тепер Гарольду та його друзям знадобиться весь творчий потенціал, щоб врятувати не лише самих себе, але й цілісінький світ.

«Яремчук» — 8 серпня

На нас також очікує документальний фільм про по суті першу попзірку України — Назарія Яремчука. Стрічка через «спогади близьких, особисті щоденники та ексклюзивні хроніки» розповість про життя артиста та його шлях до слави.

«Бордерлендз» — 8 серпня

Фанатів Borderlands серпень спробує потішити кіноадаптацією цієї серії ігор, яка за словами гендиректора Gearbox стане початком однойменного кіновсесвіту.

Планета Пандора – це останнє місце, куди хотіла би повернутися Ліліт. І все ж, взявши нове замовлення, горезвісна мисливиця за головами змушена летіти до рідного краю. Саме на Пандорі вона має знайти доньку впливового розробника зброї Атласа. Але щоб це зробити, їй доведеться створити альянс із командою справжніх невдах (…). Разом ці «герої» мусять не тільки знайти дівчинку, але й врятувати світ і розгадати одну з найбільших таємниць Пандори.

«Чужий: Ромул» — 15 серпня

Нова історія у франшизі «Чужий» від Феде Альвареса розповість нам про події, що розгорнуться між «Чужим» (1979 рік, реж. Рідлі Скотт) та «Чужі» (1986 рік, реж. Джеймс Кемерон).

Нагадаємо, що раніше Рідлі Скотт та Джеймс Кемерон відзначили, що задоволені роботою Альвареса над фільмом.

«Ворон» — 22 серпня

Також на нас очікує нова екранізація відомого коміксу 1989 року Джеймса О’Барра «Ворон».

Стрічка розповідає нам історію пари Еріка та Шеллі, на яку напали вуличні бандити. Після бійки з ними обидва помирають, однак Еріка воскрешає ворон задля помсти.

Сам фільм має дещо містичну атмосферу, адже стрічка уже в 1994 році отримувала кіноадаптацію, яка стала культовою у своєму жанрі та також відома за нещасним випадком під час зйомок. Тоді з реквізитного пістолета було випадково застрелено виконавця головної ролі Брендона Лі, сина Брюса Лі.

«Кліпни двічі» — 22 серпня

Завершить серпень своїм режисерським дебютом Зої Кравітц. Вона презентує нам свою чорну комедію з Ченінгом Тейтумом у головній ролі.

Стрічка розповість нам про мільярдера у сфері технологій Слейтера Кінґа, який під час одного зі своїх благодійних заходів знайомиться з офіціанткою Фрідою. Після цього він пропонує їй подорож зі своїми друзями на власний приватний острів.

Серіали

Batman: Caped Crusader — 1 серпня

Тут усе розпочнеться з Amazon та його нового мультсеріалу про Бетмена в атмосфері 1940-х рр. Глядачам одразу будуть доступні усі десять серій.

Саме шоу засноване візуально та стилістично на мультсеріалі «Бетмен», що виходив з 1992 по 1995 рік, який отримав декілька нагород «Еммі» та став культовим серед фанатів супергероя.

Додамо, що співтворцями мультсеріалу виступають Джей Джей Абрамс та Метт Рівз, який зняв наразі останній фільм про Бетмена з Робертом Паттінсоном. Сам мультсеріал має стати «переосмисленням міфології» про Темного лицаря.

«Академія Амбрелла», 4 сезон — 8 серпня

Свій серіальний серпень Netflix розпочне з фінальним сезоном серіалу «Академія Амбрелла». Нагадаємо, що сам серіал заснований на однойменних коміксах Джерарда Вея та розповідає про групу людей з надзвичайними здібностями, які народилися під час дивної події, коли 1 жовтня 1989 року 43 жінки спонтанно народили дітей.

Teenage Mutant Ninja Turtles — 9 серпня

На Paramount+ нас спробують потішити релізом 12 епізодів нового мультсеріалу про Черепашок-ніндзя.

Відзначимо, що мультсеріал буде спіноффом мультфільму «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів», що вийшов минулого року.

«Емілі в Парижі», перша частина 4-го сезону — 15 серпня

Netflix у серпні також знову поверне нас до Парижу, де ми будемо слідкувати за новими пригодами Емілі Купер у французькій столиці.

За традицією стримінг розідлив показ нового сезону свого популярного серіалу на дві частини і завершення четвертого сезону варто очікувати уже у вересні.

«Вбивства в одній будівлі», 4 сезон — 27 серпня

Детективна трійка Hulu — Стів Мартін, Мартін Шорт і Селена Гомес — повернеться з новим сезоном свого успішного серіалу, у якому їм знову доведеться розслідувати вбивство.

Цього разу до акторського складу серіалу приєднаються Кумейл Нанджіані, Юджин Леві, Єва Лонгорія та Моллі Шеннон.

«Володар перснів: Персні влади», 2 сезон — 29 серпня

Amazon наприкінці серпня запропонує нам ще раз повернутися до Середзем’я у часи, коли були створені персні влади та Саурон набирав усю свою могутність.

У новому сезоні нам обіцяють масштабні битви і загалом історія цього разу буде присвячена сходженню Саурона, що, ймовірно, власне й дійде кульмінації у обіцяній «грандіозній битві».

«Термінатор: Зеро» — 29 серпня

Netflix спробує відродити інтерес та славу «Термінатора» своїм аніме за мотивами франшизи.

Шоуранером мультсеріалу виступає Маттсон Томлін, який працював над сценарієм «Бетмена» Метта Рівза та його сиквелу. Саме шоу створювалося анімаційною студією Production I.G та Skydance Television.

В Японії Малкольм Лі розробляє чергову систему штучного інтелекту, яка має скласти конкуренцію Скайнету. З наближенням Судного дня у 1997 році Лі та його троє дітей виявляють, що їх переслідує невідомий робот-убивця, а на їхній захист прислали таємничого солдата з 2022 року.

«Каос» — 29 серпня

Завершити місяць нам запропонує Netflix своєю міфологічною чорною комедією з Джеффом Ґолдблюмом у ролі Зевса.

Джефф Ґолдблюм править у ролі Зевса в цьому епічному протистоянні богів і людей (і не тільки) від творця «Кінець ї***ого світу».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...