Реклама

⚔ Рідлі Скотт зняв для «Гладіатора 2» найбільшу у своїй кар'єрі екшн-сцену

Čytaty latynkoju
⚔ Рідлі Скотт зняв для «Гладіатора 2» найбільшу у своїй кар'єрі екшн-сцену
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. ⚔ Рідлі Скотт зняв для «Гладіатора 2» найбільшу у своїй кар'єрі екшн-сцену
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Через майже чверть століття на на нас очікує неочікуване продовження «Гладіатора», що вийшов у 2000 році і у ньому Рідлі Скотт спробує знову вразити глядачів масштабністю.

У своєму інтерв’ю для журналу Empire режисер розповів, що на нас очікує найбільша екшн-сцена у його кар’єрі. До того ж саме з неї він планує взагалі розпочати сам фільм:

Ми починаємо фільм з, мабуть, найбільшої екшн-сцени, яку я коли-небудь знімав. Напевно, більша, ніж будь-що в «Наполеоні».

Хоча звісно, що саме це за сцена ми точно не можемо знати, але з трейлеру стрічки можна цілком уявити про що саме розповідає нам Скотт.

Хоча звісно питання загалом стоїть у іншій площині, адже торішнього «Наполеона» режисер теж відзначав, як наймасштабніший фільм. Однак це зовсім не врятувало його від касового провалу та критики з боку оглядачів та глядачів. Тому залишається сподіватися, що за «грандіозністю» все-таки знайдеться місце для цікавої історії, яка зможе змусити нас знову співпереживати головному герою, як колись це було з Максимусом Рассела Кроу.

Водночас, якщо Рідлі Скотт доволі скромно відзначив, що це найбільша сцена у його кар’єрі, то боси Paramount раніше назвали її «найбільшою екшн-сценою в історії кіно».

Відзначимо, що події «Гладіатора 2» розгорнуться навколо Люція, племінника імператора Коммода. Відомо, що у фільмі у головну роль отримав Пол Мескаль, а акторський склад загалом включає Педро Паскаля, Баррі Кеогана, Джозеф Квінна, Конні Нільсен і Дензела Вашингтона.

Нагадаємо, що перший «Гладіатор» вийшов у 2000 році. Тоді головну роль отримав Рассел Кроу, який зіграв римського генерала Максимуса Децима Меридія, якого зрадили і поневолили як гладіатора та, який намагається повернути свою честь та помститися за вбивство своєї сім’ї та імператора.

 

Раніше також стало відомо, що Нік Кейв має власну версію сценарію для другого «Гладіатора».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...