Реклама

🎤 Хоакін Фенікс каже, що Леді Гага була здивована його вокальними здібностями

Čytaty latynkoju
🎤 Хоакін Фенікс каже, що Леді Гага була здивована його вокальними здібностями
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎤 Хоакін Фенікс каже, що Леді Гага була здивована його вокальними здібностями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Виконавець головної ролі у фільмі «Джокер: Божевілля на двох» Хоакін Фенікс розповів, що він нервував щодо своїх вокальних здібностей до початку зйомок. Нагадаємо, майбутній фільм має бути мюзиклом.

Актор продовжує переконувати шанувальників, які чекають прем’єри стрічки, що між головними персонажами буде «хімія». Як розповів Фенікс в новому інтерв’ю, він нервував перед зйомками через те, що його колегою є популярна співачка.

Проте хвилювання закінчилося, коли Гага вперше почула, як актор співає.

Я пам'ятаю, як вона від подиву виплюнула каву, коли я вперше заспівав. Це було приємно, зворушливо і додало мені впевненості.

Хоакін Фенікс

Актор додав, що співачка «завжди була дуже підбадьорливою», й казала Феніксу, щоб він «робив так, як відчуває, оскільки це нормально».

Сама співачка, яка грає Гарлі Квінн в майбутньому мюзиклі, раніше розповідала, що їй навпаки довелося намагатися співати «не правильніше», щоб її персонажка не походила на професійну співачку.

Люди знають мене під моїм сценічним псевдонімом Леді Гага, так? Це я як виконавиця, але це не те, про що цей фільм. Я ж граю персонажа. Тому я багато працювала над тим, як я співаю, щоб це йшло від Гарлі, а не від мене як виконавиці.

Леді Гага

Нагадаємо, у фільмі, за чутками, має бути приблизно 20 пісень, з яких лише чотири будуть оригінальними саундтреками.

Наразі деталі сюжету Folie à Deux тримаються у таємниці, проте відомо, що це буде продовження першої частини та драма-мюзикл, що розповідає про пригоди Джокера та Гарлі Квінн у Притулку Аркхем. У фільмі до своєї ролі повернеться Хоакін Фенікс, а Гарлі Квінн зіграє Леді Гага.

Прем’єра фільму відбудеться 3 жовтня цього року.

Раніше ми також розповідали, що Леді Гага надихалася «Сім’єю Менсона» для своєї ролі у сиквелі «Джокера».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...