Реклама

📊 Касовий тиждень: тепер черга «Дедпула і Росомахи» ставити рекорди

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: тепер черга «Дедпула і Росомахи» ставити рекорди
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: тепер черга «Дедпула і Росомахи» ставити рекорди
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що домінування мультфільмів підходить до свого завершення, адже тепер до касових зборів «вривається» Marvel зі своєю новою стрічкою «Дедпул і Росомаха».

Єдиний у цьому році фільм від студії за свій перший тиждень уже встиг поставити кілька рекордів, хоча деякі аналітики відзначають, що очікували більшого ажіотажу, хоча нам видається його і так достатньо.

Загалом за перший вікенд «Дедпулу і Росомасі» вдалося зібрати $438,3 млн у світовому прокаті. Цей результат своєю чергою приносить фільму кілька рекордів:

  • Найкращий старт стрічки з «дорослим» рейтингом R у світовому прокаті та домашньому (Пн Америка) — $438,3 млн та $205 млн. Попередній рекорд належав «Дедпулу» з $264 млн та $132,4 млн відповідно
  • Найкращий світовий старт з часу стрічки «Аватар: Шлях води»
  • Найкращий релізний вікенд у домашньому прокаті в липні за всю історію
  • Стрічка принесла до загальної каси кіновсесвіту уже тридцятий мільярд доларів. Для цього результату знадобилося 34 фільми
  • П’ятий найкасовіший релізний вікенд для супергеройського кіно

Загалом з такою динамікою зборів «Дедпула і Росомахи» можна говорити, що напередодні наступних своїх фільмів Marvel уже може почуватися дещо спокійніше після останнього провалу з «Марвелами».

Щодо інших результатів, то «Нікчемний Я 4» продовжує свою неквапливу ходу та уже має $677,7 млн зборів, а цьогорічний лідер «Думками навиворіт 2» уже має $1,505 млрд — результат, який робить її найкасовішим мультфільмом в історії та найкасовішою стрічкою 2024 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...