Реклама

🥶 Роберт Дауні молодший повернеться в MCU в ролі Доктора Дума — зніматимуть брати Руссо

Čytaty latynkoju
🥶 Роберт Дауні молодший повернеться в MCU в ролі Доктора Дума — зніматимуть брати Руссо
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🥶 Роберт Дауні молодший повернеться в MCU в ролі Доктора Дума — зніматимуть брати Руссо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У будь-якій незрозумілій ситуації повертай Роберта Дауні молодшого — таким правилом керуються в Marvel, судячи з усього. Бо саме так у студії вирішили виправити кризу у власному кіновсесвіті.

Дауні молодший, колишня Залізна людина, повернеться після п’яти років відсутності у новій ролі — лиходія доктора Віктора фон Дума.

Поява відбудеться у фільмі «Месники: Судний день» (Doomsday), що запланований до релізу у травні 2026 року, а потім актор ще раз з’явиться у «Месниках: Секретні війни», дата релізу яких поки невідома.

Я люблю грати складних персонажів

Роберт Дауні молодший

Анонс відбувся під час Комік Кону у Сан-Дієго. Актор вийшов на сцену у костюмі, а потім зняв маску та показався фанатам.

Фільм зрежисують брати Руссо — ті ж самі, що знімали «Месників: Завершення», що отримали вкрай схвальну реакцію публіки та критиків, і де востаннє з’явився Дауні молодший в ролі Залізної людини.

Перед релізом «Месників: Судний день» у 2025 році має вийти ще три великих стрічки в Кіновсесвіті Marvel — «Громовержці», «Фантастична четвірка» та «Капітан Америка: Чудесний новий світ».

Читайте наш гайд Кіновсесвітом Marvel.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...