Реклама

🙃 Леді Гага надихалася «Сім'єю Менсона» для своєї ролі у сиквелі «Джокера»

Čytaty latynkoju
🙃 Леді Гага надихалася «Сім'єю Менсона» для своєї ролі у сиквелі «Джокера»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Леді Гага надихалася «Сім'єю Менсона» для своєї ролі у сиквелі «Джокера»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Леді Гага доволі ґрунтовно підійшла до підготовки до своєї ролі Гарлі Квінн у сиквелі «Джокера» з Хоакіном Феніксом. У своїй розмові з журналом Empire вона відзначила, як відмежувала себе від персонажки, а режисер Тодд Філліпс назвав її джерела натхнення.

Загалом фанатам DC довелося побачити доволі багато різноманітних версій Гарлі Квінн у кіно, коміксах, іграх та мультфільмах. Однак за словами режисера «Джокера: Божевілля на двох» версія Леді Гаги буде відрізнятися від усього, що ми бачили раніше. Тодд Філліпс відзначив, що вона для своєї ролі знайшла натхнення у послідовниках Чарльза Менсона, лідера релігійно-кримінального субкультурного угрупування, яке відоме як «Сім’я Менсона»:

Хоча є деякі речі, які люди можуть знайти в ній знайомими, це насправді власна інтерпретація Гаги, а також наша зі Скоттом (Сільвером, співсценаристом) інтерпретація.

Він відзначає, що Гага виконує роль відтворюючи те, як Чарльз Менсон впливав на дівчат, «які боготворили його». Таким чином вона вирішила створити образ шаленої та фанатичної прихильниць Джокера у виконанні Хоакіна Фенікса.

«Сім’я Менсона» — релігійно-кримінальне субкультурне угрупування, лідером якого був Чарльз Менсон. Відоме тим, що наприкінці 1960-х рр. її учасники здійснили кілька резонансних убивств, найбільш відомою жертвою яких стала кіноактриса Шерон Тейт.

Сама Гага теж відзначила, як саме підходила до своєї ролі:

Люди знають мене під моїм сценічним псевдонімом Леді Гага, так? Це я як виконавиця, але це не те, про що цей фільм. Я граю персонажку. Тому я багато працювала над тим, щоб мій спів був від (Гарлі), а не від мене як виконавиці.

Вона також розповіла, що творці фільму хотіли зробити справжній мюзикл, коли музика стає продовженням діалогу, а не просто «вривається без жодної мислимої причини».

Також Гага відзначила, що зовсім по іншому співає для цього фільму, адже Гарлі Квінн не професійна співачка:

Тому навіть моє дихання було іншим, коли я співала як (Гарлі). Коли я дихаю, щоб співати на сцені, я дуже контролюю своє дихання, щоб переконатися, що я на висоті, що воно витримується в потрібному ритмі і протягом певного часу, але (Гарлі) ніколи не знала би, як це зробити. Тож це наче відкинути технічні моменти, вилучити з усього цього мою уявну форму мистецтва і повністю зануритися в те, ким вона є.

Нагадаємо, що прем’єра фільму «Джокер: Божевілля на двох» відбудеться 3 жовтня цього року.

Раніше керівник Венеційського кінофестивалю назвав стрічку «найсміливішим» сучасним американським фільмом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...