Реклама

👀 Екранізація BioShock від Netflix «жива», але її масштаби тепер зменшені

Čytaty latynkoju
👀 Екранізація BioShock від Netflix «жива», але її масштаби тепер зменшені
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Екранізація BioShock від Netflix «жива», але її масштаби тепер зменшені
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Сан-Дієго в США наразі проходить традиційний Comic-Con, який як завжди заповнений цікавими анонсами та новинами.

Однією з цікавинок цьогорічного заходу стало оновлення по статусу екранізації серії ігор BioShock від Netflix про яку доволі довго не було чути. Здавалося, що стримінг міг відмовитися від ідеї зйомок стрічки, однак виявилося, що це не так.

Один із продюсерів фільму Рой Лі на Comic-Con розповів, що фільм у Netflix все ще «живий». Однак початкові плани на екранізацію дещо змінилися і на нас очікує не така масштабна кіноадаптація:

Нова влада урізала бюджети. Тому ми робимо набагато меншу версію... Це буде більш особиста точка зору, на відміну від грандіозного, великого проєкту.

Нагадаємо, що фільм за BioShock анонсували ще у 2022 році. Тоді стало відомо, що продюсувати стрічку будуть 2K і Vertical Entertainment — продюсерська компанія, яка працювала над фільмами жахів як «Дзвінок», «Воно» та ін.

Режисером стрічки має виступити Френсіс Лоуренс відомий своєю роботою над: «Голодні ігри: У вогні», дві частини «Голодних ігор: Переспівниця», «Константин: Володар темряви», «Я — легенда».

Невідомо, чи у зв’язку зі зміною фокусу фільму залишився початковий сценарист стрічки Майкл Ґрін (сценарист стрічок «Лоґан», «Той, хто біжить по лезу 2049»). Нагадаємо, що він мав адаптувати історію першої гри, що вийшла у 2007 році та у якій гравці потрапляють до підводної утопії — міста Rapture, яке роздирають жадібність і хибна мораль.

Відзначимо, що BioShock не вперше пробує загравати з кіноадаптацією. Раніше режисер «Піратів Карибського моря» та «Дзвінка» Гор Вербінскі працював над високобюджетним проєктом, розробку якого згорнули через урізання бюджету, майже на піку популярності франшизи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...