Реклама

🎬 Творець байопіку про Боба Ділона розкритикував ідею мультивсесвітів

Čytaty latynkoju
🎬 Творець байопіку про Боба Ділона розкритикував ідею мультивсесвітів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Творець байопіку про Боба Ділона розкритикував ідею мультивсесвітів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Джеймс Менголд розповів, чому він не любить мультивсесвіти у кіно, а також відповів на питання, чи з’явиться у фільмі «Повна невідомість» Хоакін Фенікс у ролі співака Джонні Кеша.

Наразі Менголд дає багато інтерв’ю, пов’язаних з його майбутнім фільмом «Повна невідомість» — це буде байопік про музиканта Боба Ділона, якого втілить на екрані Тімоті Шаламе. Режисер у 2005 році створив фільм «Переступити межу» — інший музичний байопік про Джонні Кеша, якого зіграв Хоакін Фенікс.

Тепер у режисера спитали, чи можна очікувати появу Фенікса в ролі Кеша у фільмі «Повне невідоме», оскільки в житті Боб Ділан та Джонні Кеш співпрацювали разом. На це Менголд відповів, що «він не займається мультисвітами».

Я люблю Хоакіна, але йому не 30, чи скільки там було Джонні в цей момент. Ділан і Кеш — молоді люди в той момент життя. Дивно, що я взагалі працював у світі розважальних франшиз, тому що мені не подобається створення багатосерійних всесвітів. Я вважаю, що це ворог сторітелінгу. Смерть сторітелінгу. Людям цікавіше те, як з'єднуються кубики Лего, ніж те, як розгортається історія перед нами.

Джеймс Менголд

Режисер додав, що фанати не побачать жодних кросоверів у фільмі, оскільки Джонні Кеша зіграє Бойд Холбрук.

Варто зазначити, що за свою кар’єру Менголд зняв кілька розважальних сиквелів, зокрема, «Індіана Джонс і реліквія долі» (2023), «Лоґан» (2017) та «Росомаха» (2013).

Попри те, що Менголд критикує мультисвіти, режисер все ж продовжить знімати фільми в рамках великих франшиз — зокрема, він може бути режисером стрічки «Зоряні війни: Світанок джедая».

Раніше ми розповідали, що вийшов перший трейлер байопіку про Боба Ділана з Тімоті Шаламе «Повна невідомість».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...