Реклама

🤖 «Трансформери: Початок» — перші глядачі називають мультфільм найкращим у всій франшизі

Čytaty latynkoju
🤖 «Трансформери: Початок» — перші глядачі називають мультфільм найкращим у всій франшизі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤖 «Трансформери: Початок» — перші глядачі називають мультфільм найкращим у всій франшизі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча й до кінотеатрального релізу мультфільму «Трансформери: Початок» ще залишилося доволі багато часу, нам, однак вдалося уже отримати перші реакцій на стрічку. Окремим оглядачам вдалося потрапити на допрем’єрний показ першого за майже 40 років повнометражного мультфільму про «Трансофрмерів» у Лос-Анджелесі.

Загалом, якщо підсумовувати усі перші відгуки оглядачів, то можна відзначити лише одне — здається, його творцям вдалося стоврити щось неймовірне, адже мультфільм називають «одним з найкращих у франшизі».

Наприклад Метт Негліа з Next Best Picture відзначає, що не може повірити «але «Трансформери: Початок» на сьогодні є найкращим фільмом про Трансформерів» та додає, що «для мене це один зі справжніх сюрпризів року».

На думку Жермена Люссьє з Gizmodo мультфільму вдалося вшанувати франшизу та те, що фанати цінують у «Трансформерах». Водночас він відзначає, що стрічка лише розширює межі історії і шанувальникам мультфільм точно сподобається.

Своєю чергою Ліам Кроулі з ComicBook підсумовує свої враження наступним чином:

Захоплива історія, приголомшливі візуальні ефекти, непідробний сміх і трохи слізливої серйозності? Приходьте. Найкращий кінотеатральний досвід про Трансформерів, який я мав.

Нам звісно тепер залишається лише очікувати на реліз мультфільму «Траснформери: Початок» 10 жовтня цього року, щоб самим переконатися у правдивості відгуків перших глядачів. Нагадаємо, що стрічка розповість нам історію про те, як молодий Оптимус Прайм та Мегатрон перетворилися з братів по зброї на запеклих ворогів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...