Реклама

🐧 Серіал «Пінгвін» буде містком між двома «Бетменами» Метта Рівза — також можливі нові спіноффи

Čytaty latynkoju
🐧 Серіал «Пінгвін» буде містком між двома «Бетменами» Метта Рівза — також можливі нові спіноффи
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐧 Серіал «Пінгвін» буде містком між двома «Бетменами» Метта Рівза — також можливі нові спіноффи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже цього вересня нас очікує прем’єра нового серіалу на HBO, що стане спіноффом до «Бетмена» Метта Рівзі з Робертом Паттінсоном.

Напередодні виходу «Пінгвіна» творці шоу дали інтерв’ю для Entertainment Weekly, у якому більше розповіли про серіал та можливість подальшого розвитку Batman Epic Crime Saga — саме таку назву носить кіновсесвіт Бетмена від Метта Рівза.

Щодо «Пінгвіна», шоуранерка серіалу Лорен Лефранк розповідає, що це буде історія в стилі «Лиця зі шрамом, яка розповість нам про сходження героя «до вершини» кримінального світу.

Також стало й відомо, що події серіалу розгортаються всього через тиждень після фільму «Бетмен». Відзначається, що шоу продемонструє, як Оз у виконанні Коліна Фарелла заповнить вакуум влади кримінального світу після подій фільму та перетвориться на сумнозвісного Пінгвіна.

Щодо того, чи побачимо ми у серіалі Бетмена у виконанні Роберта Паттінсона, то звісно, що конкретної відповіді ми не отримали. Однак шоуранека відзначає, що серіал пов’язаний з першим «Бетменом» та другою чатсиною, що має вийти у 2026 році:

Ми міст між цими двома фільмами. Ми майже одразу переходимо до другого фільму, який запланував Метт.

Тому, можливо, що ми побачимо, якщо не Темного лицаря, то Брюса Вейна.

Водночас продюсер серіалу Ділан Кларк розповів, що загалом творці досліджують можливості для нових спіноффів для всесвіту Бетмена від Метта Рівза.

Ми розглядаємо весь цей світ у зв'язку з тим, хто такий Бетмен — антагоністи навколо них, злочинність, з якою доводиться стикатися в місті — і намагаємося зрозуміти, де є області, які найкраще дослідити.

Загалом це все, що з цього приводу розповів Кларк, однак звісно, якщо «Пінгвін» виявиться успішним, то цілком можна очікувати на нові історії у Batman Epic Crime Saga.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...