Реклама

😮 Сиквел «Джокера» «найсміливіший» сучасний американський фільм, — керівник Венеційського кінофестивалю

Čytaty latynkoju
😮 Сиквел «Джокера» «найсміливіший» сучасний американський фільм, — керівник Венеційського кінофестивалю
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Сиквел «Джокера» «найсміливіший» сучасний американський фільм, — керівник Венеційського кінофестивалю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Однією з найочікуваніших стрічок 2024 року без перебільшення є «Джокер: Божевілля на двох» з дуетом Хоакіна Фенікса та Леді Гаги. Видається, що очікування глядачів будуть цілком виправданими, адже керівник Венеційського кінофестивалю, якому вже вдалося переглянути фільм розповів, що це «найсміливіший» американський фільм за останні роки.

Відзначимо, що прем’єра нового фільму Тодда Філіпса має відбутися саме на цьому кінофестивалі, то звісно, не дивно, що керівник цієї події, Альберто Барбера, уже ознайомився p сиквелом «Джокера» та по суті надав нам перший відгук на фільм та навіть трішки пролив світло на саму історію:

Це продовження історії, але фільм повністю відрізняється від першого фільму. Якщо ви очікуєте того ж самого в плані насильства чи інших речей, то будете здивовані. Коли я дивився фільм у Лос-Анджелесі на початку лютого, нас було четверо чи п'ятеро в кінозалі, включно з сценаристом Скоттом Сілвером, і ми були вражені, наші роти були відкриті наприкінці перегляду. Це похмурий фільм.

Окремо він відзначив й музичну складову фільму та власне те, що це щось, що ми давно уже не бачили у Голлівуді:

Це мюзикл-антиутопія, або щось на кшталт мюзиклу. Я вважаю, що це один з найсміливіших, найвідважніших і найкреативніших фільмів у сучасному американському кінематографі. І я думаю, що він дійсно підтверджує, що Тодд Філліпс є одним з найкреативніших режисерів, які працюють на цю мить.

Окремо Альберто Барбера відзначив, що буде дуже здивований, якщо на наступному «Оскарі» стрічка пройде непоміченою.

Також завдяки програмі Венеційського кінофестивалю стало відомо, що триватиме «Джокер: Божевілля на двох» 2 години 18 хвилин. Наразі конкретні деталі сюжету стрічки невідомі, однак дізнатися ми зможемо про все, коли 3 жовтня фільм вийде у прокат.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...