Реклама

🤔 «Дедпул і Росомаха» — як фільм оцінили критики

Čytaty latynkoju
🤔 «Дедпул і Росомаха» — як фільм оцінили критики
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Дедпул і Росомаха» — як фільм оцінили критики
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже сьогодні, 24 липня, у кінотеатрах відбудеться прем’єра довгоочікуваного фільму «Дедпул і Росомаха», який також є єдиною стрічкою Marvel у цьому році.

Традиційно напередодні прем’єри фільму кінокритики поділилися своїми повноцінними рецензіями на фільм. З огляду на загальний рейтинг стрічки на різних порталах можна говорити про доволі змішані відгуки.

  • Rotten Tomatoes — 81%
  • Metacritic — 54/100

До прикладу Rotten Tomatoes наступним чином підсумовує рецензії оглядачів:

Райан Рейнольдс почувається в кіновсесвіті Marvel як удома з їдкою дотепністю, а Г’ю Джекман забезпечує адамантієвий кістяк фільму «Дедпул і Росомаха», нешанобливого бешкетника з дивовижною ніжністю до минулої епохи фільмів про супергероїв.

Загалом серед позитивних елементів фільму критики відзначають очікувану хімію між Раяном Рейнольдсом та Г’ю Джекманом. З іншого боку додають, що стрічка маю високий темп, який не йде на користь основному сюжету через велику кількість камео, які відвертають усю увагу.

Водночас оглядачі відзначають екшн, який цілком відповідає духу попередніх фільмів. Загалом критики пишуть, що це цілком «марвелівський» фільм, який, однак має усі шанси повернути інтерес глядачів до кіновсесвіту Marvel.

«Дедпул і Росомаха» робить обеззброююче ефективну роботу, переконуючи свою аудиторію, що це фільм про ностальгію за улюбленими персонажами, хоча насправді він просто заповнює прогалину між продукцією однієї компанії та іншої.

Річард Лоусон , Vanity Fair

Для основної аудиторії комедійні елементи будуть достатньою винагородою, навіть якщо решта з нас будуть кривитися від недбало поставленої дії, повторюваності сюжету та гумору, що загрожує загрузнути у власній дупі.

Девід Руні, The Hollywood Reporter

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...