Реклама

👀 «Дедпул і Росомаха»: Файгі не забороняв жарти, Рейнольдс та самостійність, вікно для повернення старих персонажів

Čytaty latynkoju
👀 «Дедпул і Росомаха»: Файгі не забороняв жарти, Рейнольдс та самостійність, вікно для повернення старих персонажів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 «Дедпул і Росомаха»: Файгі не забороняв жарти, Рейнольдс та самостійність, вікно для повернення старих персонажів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже сьогодні в українських кінотеатрах відбудуться перші сеанси з прем’єрою «Дедпула і Росомахи» і звісно, що напередодні релізу стрічки у Marvel поділилися величезною кількістю новин.

Серед усього ми обрали деякі з них, які видаються найцікавішими. Одна з них це власне слова боса Marvel Studios про те, що він загалом не забороняв жодних тем для жартів у «Дедпулі і Росомасі». Нагадаємо, що раніше режисер стрічки Шон Леві відзначав, що у нього була одна тема на яку не можна було жартувати, хоча він з Раяном Рейнольдсом все одно зробив це.

Файгі розповів повну передісторію виникнення по суті першого жарту фільму:

Я пам'ятаю, як ми сиділи з ним і він запитував: «Ну, може, нам варто зменшити кількість крові чи матюків, чи ще чогось?». І я сказав: «Ні». Я сказав: «Ти ж знаєш, що ми вже отримали дозвіл на (рейтинг) R, він має бути (з рейтингом) R. І я думаю, можливо, мимохідь, я сказав: «Жарти про кокаїн можуть бути трохи застарілими».

Тому тепер ми знаємо, що перший жарт, який написали для фільму загалом виник як невеличке непорозуміння.

Щодо інших новин, то Раян Рейнольдс вирішив окремо відзначити, що не варто сприймати «Дедпула і Росомаху», як проміжну історію в рамках кіновсесвіту Marvel та як рекламу інших стрічок студії. Актор зауважує, що це окремий фільм зі своєю повноцінною історією.

Ми не знімали фільм, який обов'язково є рекламою для іншого фільму. Коли ви приходите на «Дедпула і Росомаху», ви отримуєте повноцінний досвід.

Рейнольдс також відзначив, що Disney надала йому «повну підтримку» у тому, щоб зробити «Дедпула та Росомаху» чимось окремим, що вибивається з кіновсесвіту Marvel.

Повертаючись до Файгі, він видається перебуває у доволі піднесеному настрої перед релізом нового фільму, тому навіть дещо проговорився про можливості, які відкриває фільм у майбутньому.

Бос Marvel Studios відзначив, що те, як Г’ю Джекман повернувся до своєї ролі Росомахи після епічного завершення його історії у фільмі «Лоґан» демонструє як саме можна повернути до кіновсесвіту Роберта Дауні-мол. та інших акторів. Власне «Дедпула і Росомаху» він називає «ключем» до цього питання:

Це ключ, чи не так? Як зробити це так, щоб зберегти те, що було раніше, і зробити це у чудовий спосіб? І ми витратили, знаєте, останні два з гаком роки на те, щоб з'ясувати це для Росомахи. То що ж буде далі? Побачимо. Ми просто пишаємося тим, що ми, я думаю, з'ясували це для Росомахи. Я думаю, що поява Г'ю і його головна роль у фільмі — це чудовий знак того, що це можна зробити, якщо докласти максимум зусиль.

Відзначимо, що раніше Роберт Дауні-мол. заявляв, що відкритий до повернення до ролі Тоні Старка/Залізної людини.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...