Реклама

👀 Кевін Файгі вважає можливим фільм «Люди-Ікс проти Месників» та не вірить у втому від супергероїки

Čytaty latynkoju
👀 Кевін Файгі вважає можливим фільм «Люди-Ікс проти Месників» та не вірить у втому від супергероїки
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Кевін Файгі вважає можливим фільм «Люди-Ікс проти Месників» та не вірить у втому від супергероїки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Голова Marvel Studios Кевін Файгі напередодні релізу «Дедпула і Росомахи» продовжує активно роздавати інтерв’ю і цього разу з його кількох розмов ми дізналися про нові майбутні та цікаві плани на кіновсесвіт студії.

В першу чергу за словами Файгі наступною фазою у кіновсесвіті Marvel (MCU) стане «Сага Мутантів», оскільки після «Дедпула і Росомахи» студія почне активно вводити персонажів команди Людей-Ікс до своєї франшизи.

Своєю чергою бос Marvel Studios не виключає й того, що ми в майбутньому можемо отримати епічний фільм «Люди-Ікс проти Месників», адже «тепер усе можливо». Оскільки кіновсесвіт може сконцентруватися на мутантах, то це міг би бути цілком логічне завершення для неї.

Звісно, що Файгі не оминув питання про втому глядачів від фільмів про супергероїв. На його думку, загалом її немає. Натомість у людей є скоріше відчуття «відчуття втоми від виконання домашніх завдань», адже усі фільми все ж пов’язані між собою. Тому хтось може відчувати, що він наче отримав неповноцінний досвід від перегляду і у нього ще попереду купа роботи.

Проте Файгі вважає, що студія зовсім немає такої мети:

Це все окремі історії, призначені для того, щоб насолоджуватися ними як окремими одиницями. Зв'язок — це бонус і те, що подобається багатьом людям.

Також у боса Marvel Studios є цікава думка з приводу маркетингу майбутніх фільмів кіновсесвіту. Файгі розповів, що хотів би випускати лише один трейлер до фільму, адже «якщо ви вже зацікавилися фільмом, тримайтеся подалі» від трейлерів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...