Реклама

👀 Зйомки серіалу Tomb Raider від Фібі-Воллер Брідж розпочнуться на початку 2025 року

Čytaty latynkoju
👀 Зйомки серіалу Tomb Raider від Фібі-Воллер Брідж розпочнуться на початку 2025 року
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Зйомки серіалу Tomb Raider від Фібі-Воллер Брідж розпочнуться на початку 2025 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У травні офіційно стало відомо, що у Amazon вирішили створити серіал за мотивами ігрової франшизи Tomb Raider про Лару Крофт від Фібі Воллер-Брідж.

Нещодавно керівник телевізійного відділу Amazon MGM Studios, Вернон Сандерс, дав невеличке оновлення стосовно статусу шоу. За його словами зйомки серіалу можуть розпочатися уже на початку наступного року, а наразі ведеться активна підготовка до цього та пошуки нової Лари Крофт:

Ми наполегливо працюємо. У нас є чудовий матеріал. Фібі справді молодець. Ми дуже схвильовані. Гадаю, що решту цього року ми проведемо за підготовкою, щоб розпочати виробництво на початку наступного року. Ми повинні знайти нашу Лару Крофт, так що глобальний пошук почнеться рано чи пізно.

Відзначимо, що Фібі Воллер-Брідж стане шоуранеркою серіалу і раніше вона відзначала, що давно мріяла створити шоу за мотивами Tomb Raider:

Tomb Raider була величезною частиною мого життя, і я відчуваю себе неймовірно привілейованою, що представляю її на телебаченні з такими пристрасними співробітниками. Лара Крофт багато значить для мене, як і для багатьох інших, і я не можу дочекатися, коли вирушу в цю пригоду.

Про саму Фібі Воллер-Брідж можемо відзначити, що вона також є акторкою, сценаристкою та продюсеркою. Найбільш відомими її проєктами є серіал «Погань», який спочатку був моновиставою Воллер-Брідж. За шоу вона також отримала «Золотий глобус». Також вона була співсценаристкою «007: Не час помирати» та серіалу «Вбиваючи Єву».

Щодо екранізацій історій про Лару Крофт, то зазначимо, що це буде уже не перша спроба. Вперше розкрадачку гробниць на екрані втілила Анджеліна Джолі (у 2001 та 2003 роках), а згодом у 2018 році Алісія Вікандер.

Водночас тепер ми отримаємо не фільм, а повноцінний серіал, який наразі немає дати релізу, хоча можна тепер припускати, що це буде орієнтовно у 2026 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...