Реклама

🎬 Apple TV+ за місяць збирає менше переглядів, ніж Netflix за день

Čytaty latynkoju
Unsplash
🎬 Apple TV+ за місяць збирає менше переглядів, ніж Netflix за день
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Apple TV+ за місяць збирає менше переглядів, ніж Netflix за день
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В Apple TV+ наразі планують змінити підхід до виробництва фільмів та серіалів через великі витрати.

Видання Bloomberg випустило матеріал про Apple TV+, з якого стало відомо декілька цікавих деталей щодо долі стримінгу у 2024 році. Так, в Apple планують скоротити бюджети для стримінгу, щоб зосередитися на прибутках.

На останні три «великі» фільми («Вбивці квіткової повні», «Арґайл» та «Наполеон») Apple витратила понад 500 млн доларів. Й хоч критики добре зустріли картини, показники на Apple TV+ не задовольнили керівництво.

Загалом, як зазначають журналісти, Apple TV+ збирає менше переглядів на місяць, ніж середні показники Netflix за один день. Загалом, стримінговий сервіс займає частку лише у 0,2% телепереглядів у США — у той самий час Netflix володіє приблизно 8%.

Apple TV+ також почала частіше скасовувати свої шоу, ніж у попередні роки. Останнім часом компанія планує більше ліцензувати не власний контент, ніж створювати ексклюзивні шоу та фільми.

На думку Bloomberg, Apple витрачає набагато більше коштів, ніж конкуренти, але зростання у стримінгу повільніше, а оригінальний контент платформи становив лише частку від того, що пропонують конкуренти.

Раніше ми також розповідали, що у Netflix почали поступово відмовлятися від найдешевшого тарифу без реклами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...