Реклама

🐻 Новий сезон «Ведмедя» може вийти влітку 2025 року

Čytaty latynkoju
🐻 Новий сезон «Ведмедя» може вийти влітку 2025 року
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐻 Новий сезон «Ведмедя» може вийти влітку 2025 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівник телеканалу FX Джон Ландграф дав велике інтерв’ю, в якому поділився думками, що кожен новий сезон серіалу «Ведмідь» буде виходити щороку саме влітку — до свого завершення.

В інтерв’ю Variety Ландграф підтвердив, що третій та четвертий сезони «Ведмідя» знімали разом, проте четвертий сезон все ще треба допрацювати.

За словами керівника FX, для четвертого сезону потрібно дописати та зняти деякі сцени, але це стало робити важче — оскільки актори за час виходу шоу перетворилися на зірок, й тепер важче підбирати графіки. Окремо Ландграф повідомив, що не усі епізоди четвертого сезону ще отримали сценарій.

В іншому місці він розповів, що йому подобається концепція, коли шоу повертається з новим сезоном раз на рік у визначений час — зазвичай, «Ведмідь» виходить влітку. Щодо четвертого сезону, Ландграф сказав так:

Я не можу сказати напевно, але я припускаю, що четвертий сезон вийде в той самий час (влітку, — прим. ред) наступного року.

На запитання, чи є шанс, що 4 сезон «Ведмедя» може стати останнім, Ландграф не відповів однозначно. За його словами, закриття шоу наразі — це «творче рішення», яке буде приймати шоуранер серіалу Кріс Сторер.

Йдеться про те, скільки ще сюжетів він має розповісти. Я сподіваюся, що він ще має достатньо історій, більше ніж на один сезон. Але аби був вибір — один чудовий сезон або три посередніх, я б краще мав один чудовий.

Джон Ландграф

Раніше ми розповідали, що «Шьоґун» та «Ведмідь» від FX стали рекордсменами серед номінантів на премію «Еммі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...