Реклама

😏 Вігго Мортенсен вважає, що після «Володаря перснів» у Голлівуді не було хороших франшиз

Čytaty latynkoju
😏 Вігго Мортенсен вважає, що після «Володаря перснів» у Голлівуді не було хороших франшиз
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😏 Вігго Мортенсен вважає, що після «Володаря перснів» у Голлівуді не було хороших франшиз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Вігго Мортенсен, якому неймовірну славу принесла роль Арагорна в кінотрилогії Пітера Джексона «Володар Перснів», розповів, чому глядачі після цього не бачили його у жодній іншій великій франшизі в Голлівуді.

Здавалося б після успіху екранізації творів Дж. Р. Р. Толкіна він спробує свої сили у інших масштабних проєктах. Однак, натомість Мортенсен надає перевагу якості над кількістю.

У своїй розмові з Vanity Fair актор відзначив, що після «Володаря перснів» він не помітив жодної франшизи вартої уваги, адже вони «зазвичай не такі хороші» і «трохи передбачувані».

Якби хтось прийшов до мене з фільмом Х, третьою або дев'ятою частиною, і я подумав, що це чудовий персонаж, і я хотів би зіграти цього персонажа, і я думав, що можу зробити свій внесок, я б зробив це. Я не проти цього. Але зазвичай вони не такі вже й хороші. Я маю на увазі, як на мене, вони зазвичай не настільки добре написані. Вони досить передбачувані. Звісно, завжди є проблема, якщо у мене закінчаться гроші.

Окремо актор відзначив, що це підхід стосується й загалом окремих фільмів, адже Мортенсену в першу чергу важлива історія:

Я не шукаю і не уникаю жодного жанру чи бюджету, я просто шукаю цікаві історії. Для мене не має значення, який це жанр, який бюджет і хто його знімає. Я ніколи не зніматиму фільм лише тому, що його знімає такий-то режисер. Це має бути історія, і якщо я вважаю, що підходжу на роль персонажа. Це завжди на першому місці.

Нагадаємо, що раніше актор розповів, що повернеться до ролі Арагорна, якщо отримає хороший сценарій або йому знадобляться гроші.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...