Реклама

🎬 Мадонна повернулася до роботи над власним байопіком

Čytaty latynkoju
🎬 Мадонна повернулася до роботи над власним байопіком
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Мадонна повернулася до роботи над власним байопіком
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Мадонна натякнула у соцмережах, що знову працює над байопіком про себе.

Так, Мадонна поділилася в Instagram власним зображенням, на якому співачка набирає текст на друкарській машинці. Поруч з друкарською машинкою можна побачити стос паперів, ймовірно, сценарій. Оскільки в підписі до посту артистка зазначила, що це буде «історія її життя», можна припустити, що вона повернулася до роботи над байопіком.

Зазначимо, про біографічний фільм про Мадонну чутки ширяться вже багато років, проте останнє оновлення було невтішним — ЗМІ повідомляли, що роботу над байопіком скасували. Серед причин було те, що 40-річна кар’єра легендарної артистки не вмістилася в короткий сценарій для фільму.

Серед пропозицій було надати цій темі власний мінісеріал, але таку ідею відкинули. Згодом також стало відомо, що проєкт заморозили, й з нього вийшла продюсерка Емі Паскаль та сценаристка Діабло Коді.

Нові фото Мадонни також відкривають деякі деталі. На першій сторінці журналісти змогли помітити напис: «переписано Мадонною та ESW». Є думка, що ESW — то ініціали сценаристки Ерін Крессиді Вілсон, що написала фільм «Секретарка» та зараз працює над фільмом «Білосніжка», що Disney має випустити у 2025 році.

Нагадаємо, серед претенденток на роль Мадонни розглядали Флоренс П’ю, Одесу Янг та Джулію Гарнер, яка була фавориткою. Коли саме вийде фільм й хто все ж зіграє співачку — наразі невідомо.

Варто зазначити, що Мадонна має декілька документальних фільмів про себе; фільми, де вона виступила акторкою та режисеркою; проте співачка не має саме художнього автобіографічного фільму.

Раніше ми розповідали, що шанувальники подали до суду на Мадонну через затримку концертів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...