Реклама

🤔 Після «Дивних див» — відомий новий серіал братів Даффер для Netflix

Čytaty latynkoju
🤔 Після «Дивних див» — відомий новий серіал братів Даффер для Netflix
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Після «Дивних див» — відомий новий серіал братів Даффер для Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У 2016 році з релізом «Дивних див» братам Даффер вдалося змінити позиції Netflix на ринку та й усіх стримінгів загалом. Звісно, що після того, як серіал про підлітків з Гокінса став по суті сучасним феноменом Netflix хотів би продовжувати співпрацю з його творцями.

Хоча спочатку Дафферам потрібно завершити свою роботу над останнім сезоном «Дивних див», стримінг уже повідомив, який серіал стане наступним від братів для Netflix. Хоча звісно, що цього разу вони візьмуть на себе більш менеджерську роль.

На нас у відносному майбутньому буде очікувати психологічний горор під назвою Something Bad Is Going To Happen («Щось погане має статися»). Netflix повідомляє, що брати Даффер виступлять виконавчими продюсерами шоу, водночас його шоуранеркою буде Гейлі З. Бостон.

Сам серіал розповість нам про нареченого і наречену протягом тижня, що передуватиме їхній весільній церемонії, яка описується як «нещасливе весілля».

Ми були вражені, коли вперше прочитали сценарій Гейлі. Вона є новим великим талантом з унікальним голосом — її тексти закручені, жахливі, смішні і просто... дуже схожі на Гейлі. Нам дуже пощастило, що ми продюсуємо її перше шоу, і ми не можемо дочекатися, щоб поділитися її баченням з рештою світу.

Варто відзначити, що Something Bad Is Going To Happen все ж буде не єдиним проєктом братів. Вони також зі своєю компанією Upside Down Pictures займаються серіальною адаптацією «Щоденника смерті», а також серіалом The Boroughs.

Також раніше брати Даффери заперечили фанатську теорію по сюжету «Дивних див» та відзначили, що це не партія в D&D.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...