Реклама

🤔 Нік Кейв має власну версію сценарію другого «Гладіатора»

Čytaty latynkoju
🤔 Нік Кейв має власну версію сценарію другого «Гладіатора»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Нік Кейв має власну версію сценарію другого «Гладіатора»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Музикант Нік Кейв поділився, що на початку 2000-х написав сценарій до сиквелу «Гладіатора», але проєкт не погодили — ймовірно через те, що він був занадто «божевільним».

Кейв прийшов на подкаст WTF, де розповів про свій сценарій більше. Так, після виходу першого «Гладіатора» режисер Рідлі Скотт шукав автора, хто може написати сиквел. Актор Рассел Кроу, який виконав головну роль в оригінальному фільмі, запропонував найняти сценаристом Ніка Кейва.

Далі є критичні спойлери до першої частини

Так, Кейв написав сценарій у 2006 році та вигадав, як повернути головного героя Максимуса, що загинув, з того світу. За пропозицією музиканта, гладіатор мав повернутися на Землю на прохання богів, що вмирають — з ціллю вбити Христа та його послідовників. Крім того, потім Максимус дізнався, що богом був його син й що інші боги його обманули — через це він мав стати вічним гладіатором, який дожив би аж до війни у В’єтнамі.

За словами Кейва, проєкт зупинився після того, як Кроу прочитав сценарій та відповів, що йому не сподобалося. Варто зазначити, що сценарій «Гладіатор 2: Вбивця Христа» досі можна відшукати на англомовних ресурсах.

Раніше ми розповідали, що сиквел «Гладіатора» Рідлі Скотта (не той, який написав Кейв) отримав перший трейлер.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...