Реклама

🎬 Зйомки нового сезону «Ейфорії» розпочнуться в січні 2025

Čytaty latynkoju
🎬 Зйомки нового сезону «Ейфорії» розпочнуться в січні 2025
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Зйомки нового сезону «Ейфорії» розпочнуться в січні 2025
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Телеканал HBO повідомив, що зйомки третього сезону популярного серіалу «Ейфорія» розпочнуться в січні 2025 року.

Варто зазначити, що таке оголошення від HBO поступило після чуток про те, що телеканал та шоуранер серіалу Сем Левінсон не можуть дійти згоди щодо продовження шоу. Як повідомляли різні ЗМІ, це було пов’язане з «дивними» ідеями шоураннера Сема Левінсона, а також небажання оригінального акторського складу повертатися до шоу.

Згодом керівник HBO Кейсі Блойс розвіяв чутки та поділився декількома деталями щодо майбутнього третього сезону, наприклад, що дія не відбуватиметься в школі.

Тепер стало відомо, що творці почали готуватися до початку зйомок. Як пише портал World of Reel, за даними журналістів, сценарій ще не був завершений і все ще перебував у процесі написання.

Натомість основний акторський склад (Зендея, Джейкоб Елорді, Сідні Свіні та Хантер Шафер) повернеться, а самі творці обіцяють, що сезон вийде «нуарним».

За попереднім прогнозом, зйомки третього сезону триватимуть шість місяців, що є доволі складним для акторів, які зараз є зірками з багатьма пропозиціями. Тому портал World of Reel зазначає, що до планів HBO розпочати зйомки у січні потрібно ставитися з долею скептицизму.

Раніше ми розповідали, що новий сезон «Ейфорії» не відбуватиметься у школі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...