Реклама

🐲 Автор «Гри престолів» каже, що його наступна книга пояснить стосунки між людьми та драконами

Čytaty latynkoju
🐲 Автор «Гри престолів» каже, що його наступна книга пояснить стосунки між людьми та драконами
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐲 Автор «Гри престолів» каже, що його наступна книга пояснить стосунки між людьми та драконами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Автор романів «Пісня льоду та полум’я» Джордж Мартін поділився інформацією про свій майбутній роман «Вітри зими» — ймовірно, він вже завершує роботу над ним.

Так, в новому допису у своєму блозі письменник розмірковував про зображення драконів у культурі, де згодом й перейшов до пояснення свого ставлення до міфічних істот. Він зазначив, що навмисно зробив драконів з двома лапами, оскільки вважає чотирилапих драконів нелогічними, а також поскаржився на творців серіалу «Гра престолів», які помістили на герб Дайнеріс саме драконів з чотирма лапами.

Окремо він зазначив, що його дракони не розмовляють — проте можуть зв’язуватися з іншими людьми. Й тут Мартін анонсував, що пояснення таких зв’язків буде у його наступному романі циклу під назвою «Вітри зими».

В іншому дописі письменник повідомив, що збирається зустрітися зі своїм видавцем щодо важливої справи. Але, як попередив він у блозі, це не означає, що роман «Вітри зими» закінчено.

Будь ласка, заспокойтеся, коли «Вітри зими» будуть закінчені, ані слова не просочиться, буде велике оголошення. Де і коли — я зараз не можу сказати

Джордж Мартін

Раніше Мартін також анонсував, що новий спін-офф «Гри престолів» вийде «на початку 2025 року».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...