Реклама

👀 Документалка про Назарія Яремчука отримала перший трейлер та дату релізу

Čytaty latynkoju
👀 Документалка про Назарія Яремчука отримала перший трейлер та дату релізу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Документалка про Назарія Яремчука отримала перший трейлер та дату релізу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Невдовзі у кінотеатрах відбудеться прем’єра документального фільму про легенду української музики Назарія Яремчука. Уже з 8 серпня усі охочі зможуть переглянути стрічку, яка через «спогади близьких, особисті щоденники та ексклюзивні хроніки» розповість про життя артиста та його шлях до слави.

Напередодні релізу фільму з нами також поділилися й трейлером документалки, який можна переглянути нижче.

«Червона рута», «Водограй», «Гай, зелений гай», «Стожари» та десятки інших хітів ми знаємо через незрівнянний голос і харизму Назарія Яремчука. Завдяки безмежному таланту, ентузіазму та праці він зробив українську пісню модною.

Документальна біографічна драма показує історію Назарія Яремчука — першої української попзірки. Перемога на конкурсі «Пісня-71» з «Червоною рутою», загибель Володимира Івасюка, гастролі різними континентами, виступи в Чорнобилі — через спогади близьких, особисті щоденники та ексклюзивні хроніки фільм розповідає про його життя та шлях до міжнародної слави.

Відзначимо, що фестивальна прем’єра фільму відбулася під час міжнародного кінофестивалю Миколайчук OPEN. «Яремчук: Незрівнянний світ краси» став фільмом-закриттям міжнародного фестивалю глядацького кіно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...