Реклама

👀 Офіційно: «Шрек 5» вийде в липні 2026 року — що наразі відомо про мультфільм

Čytaty latynkoju
👀 Офіційно: «Шрек 5» вийде в липні 2026 року — що наразі відомо про мультфільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Офіційно: «Шрек 5» вийде в липні 2026 року — що наразі відомо про мультфільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після по суті неофіційного анонсу нової частини «Шрека» від Едді Мерфі у DreamWorks вирішили довго не тягнути та офіційно анонсували, що «Шрек 5» вийде 1 липня 2026 року.

Новий мультфільм про зеленого огра вийде через 16 років після релізу останньої частини «Шрек назавжди», що побачила світ ще у 2010 році. Відзначається, що до озвучення своїх ролей повернуться усі зірки попередніх частин  Майк Маєрс/Шрек, Камерон Діас/Фіона та Едді Мерфі/Віслюк.

Режисером мультфільму виступить Волт Дорн, який має безпосереднє відношення до франшизи. Він був сценаристом перших трьох мультфільмів та курував історію для четвертої частини. Цього ж разу він візьме усю роботу під свій контроль.

Наразі невідомо жодних деталей про сюжет «Шрека 5». Однак нагадаємо, що раніше Едд Мерфі розповів, що «чотири-п’ять місяців тому» він уже записав перші діалоги для стрічки. Тому цілком можна припускати, що мультфільм уже в активній роботі і нам лише залишається чекати на його реліз.

Також окрім цього Мерфі відзначив, що після п’ятої частини мультфільму про зеленого огра на нас очікує й спінофф про Віслюка.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...