Реклама

🌚 Брендан Глісон зіграє лиходія у серіалі про Людину-павука Нуар з Ніколасом Кейджем

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🌚 Брендан Глісон зіграє лиходія у серіалі про Людину-павука Нуар з Ніколасом Кейджем
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌚 Брендан Глісон зіграє лиходія у серіалі про Людину-павука Нуар з Ніколасом Кейджем
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серіал про Людину-павука Нуар від Amazon продовжує обростати новими деталями. Цього разу видання Variety поділилася одразу кількома оновленнями стосовно шоу.

Одне, мабуть, з найцікавіших це те, що до Ніколаса Кейджа, який зіграє головну роль у серіалі, приєднається Брендан Глісон. Актор, який після «Банши Інішерина» має певну паузу з новими фільмами, яка перерветься цього року сиквелом «Джокера», отримав у серіалі про Людину-павука Нуар роль лиходія.

Наразі невідомо, кого саме зіграє Глісон. Відомо, що тако роль у серіалі отримав Ламорн Морріс, який до цього моменту не виділявся великими ролями. Актор зіграє Роббі Робертсона, який у коміксах виступає високопоставленим редактором газети The Daily Bugle, а також є близьким другом її видавця, Джей Джони Джеймсона.

Для серіалу цього персонажа описали наступним чином:

Цілеспрямований, працьовитий і не приймає відмови. Відданий своїй справі журналіст, який намагається впоратися з труднощами, що постали перед ним, чорношкірим професіоналом, у Нью-Йорку 1930-х років. Він береться за ризиковані історії, за які ніхто не візьметься, щоб привернути до себе увагу і отримати зарплату. Він готовий робити все, що необхідно для його кар'єри.

Окрім поповнення акторського складу стало відомо, що тепер серіал отримає назву Spider-Noir (Павук-Нуар) та «розповість історію старіючого приватного детектива (Кейдж) у Нью-Йорку 1930-х років, якому не щастить і який змушений боротися зі своїм минулим життям єдиного супергероя міста».

Про Людину-павука Нуар

Сюжет серії коміксів про супергероя відбувається в альтернативному всесвіті, де Пітер Паркер є Людиною-павуком у 1933 році під час Великої депресії в Нью-Йорку. Однак у серіалі головний герой буде дорослішим й це буде інша людина.

У коміксах це більш жорстока версія персонажа, який використовує свої сили для боротьби з мафією, корумпованими політиками та іншими злодіями того часу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...