Реклама

👀 Ніколас Кейдж поділився деталями серіалу про Людину-павука Нуар від Amazon

Čytaty latynkoju
👀 Ніколас Кейдж поділився деталями серіалу про Людину-павука Нуар від Amazon
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Ніколас Кейдж поділився деталями серіалу про Людину-павука Нуар від Amazon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще у травні Amazon вирішила дослухатися до фанатів та повідомила, що у її серіалі про Людину-павука Нуар головну роль виконає Ніколас Кейдж, який уже знайомий із цим персонажем. Раніше актор уже озвучував цю версію Людини-павука для мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Тепер у своєму новому інтерв’ю для The New Yorker Кейдж вирішив трішки розповісти про те, що можна очікувати від серіалу.

За його словами на нас очікує вісім епізодів шоу, які у візуальній частині будуть надихатися художнім стилем поп-арт. Якщо конкретніше, то актор назвав як джерело для порівняння роботи художника Роя Ліхтенштейна.

Кейдж також відзначив, що йому не дуже до вподоби ролі та персонажі, які засновані на насиллі та завдають шкоду іншим. Тому у випадку з Людиною-павуком Нуар його в першу чергу зацікавила фантастична складова. За словами актора у серіалі варто очікувати не лише на людей, які гамселять один одного, а й на різноманітних монстрів.

Сам серіал Кейдж називає чимось схожим більше на розваги «під попкорн», аніж доволі серйозну історію.

Про Людину-павука Нуар

Сюжет серії коміксів про супергероя відбувається в альтернативному всесвіті, де Пітер Паркер є Людиною-павуком у 1933 році під час Великої депресії в Нью-Йорку. Однак у серіалі головний герой буде дорослішим й це буде інша людина.

У коміксах це більш жорстока версія персонажа, який використовує свої сили для боротьби з мафією, корумпованими політиками та іншими злодіями того часу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...