Реклама

😈 «Диявол носить «Прада»» отримає сиквел — що відомо про фільм

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
😈 «Диявол носить «Прада»» отримає сиквел — що відомо про фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😈 «Диявол носить «Прада»» отримає сиквел — що відомо про фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Згідно з останніми повідомленнями на нас очікує сиквел комедійної драми «Диявол носить «Прада»». До того ж на нас очікує й повернення зірок оригінального фільму до своїх ролей.

Портал Puck повідомляє, що наразі хоча й продовження фільму 2006 року немає офіційних угод на виробництво, проте сиквел наразі доволі близький до цієї стадії. Відзначається, що сценарієм займеться Алін Брош Маккена, яка працювала над першою стрічкою та адаптувала тоді однойменну книгу Лорен Вайсберг.

Також повідомляється, що до своїх ролей можуть повернутися Меріл Стріп та Емілі Блант. Водночас щодо Енн Гетевей є великі сумніви, адже відзначається, що нещодавно акторка заперечила можливість зйомок сиквелу.

Попри це портал Puck навіть запропонував попередній синопсис продовження:

Кар'єра Міранди (Меріл Стріп) занепадає, що змушує її зіткнутися віч-на-віч з Емілі (Емілі Блант), тепер уже головним керівником розкішної групи, чиї рекламні гроші відчайдушно потрібні Міранді.

Загалом поки немає офіційних підтверджень щодо сиквелу стрічки «Диявол носить «Прада»». Однак з останньою тенденцією Голлівуду до ремейків та сиквелів давно відомих франшиз такий крок не буде дивним та неочікуваним.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...