Реклама

📊 Касовий тиждень: дебют «Нікчемного Я 4» та продовження успіхів «Думок навиворіт 2»

Čytaty latynkoju
📊 Касовий тиждень: дебют «Нікчемного Я 4» та продовження успіхів «Думок навиворіт 2»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 📊 Касовий тиждень: дебют «Нікчемного Я 4» та продовження успіхів «Думок навиворіт 2»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Завершився перший касовий тиждень липня і загалом наразі він проходить під пануванням анімації. Лідерами прокату наразі стали нові мультфільми від Pixar та Illumination.

Найбільший хіт цього року та за сумісництвом уже й найкасовіша стрічка 2024 року мультфільм «Думками навиворіт 2» продовжує підніматися у списку найуспішніших анімаційних релізів.

До свого першого мільярду мультфільм додав ще трішечки і тепер може похвалитися загальними зборами у розмірі $1,22 млрд. Цього сиквелу «Думками навиворіт» вдалося досягнути всього за 3 тижні з моменту свого релізу. Тепер мультфільм є п’ятим найкасовішим анімаційним фільмом в історії.

Минулого тижня у кінотеатрах в прокат вийшов й новий мультфільм від Illumination. 3 липня глядачі потішили «Нікчемним Я 4» і анімаційній стрічці при бюджеті у $100 млн уже вдалося зібрати $229,5 млн лише за перший вікенд.

Загалом наразі на ринку домінують мультфільми. Однак невдовзі з релізом «Дедпула і Росомахи» це уже може змінитися і Marvel зможе повернутися на перші місця за касовими зборами вперше за довгий час.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...