Реклама

🤔 Netflix, ймовірно, скасував свою екранізацію Horizon Zero Dawn

Čytaty latynkoju
🤔 Netflix, ймовірно, скасував свою екранізацію Horizon Zero Dawn
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Netflix, ймовірно, скасував свою екранізацію Horizon Zero Dawn
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Про серіальну адаптацію гри Horizon Zero Dawn від Netflix загалом було не надто багато новині і, видається, що найближчим часом їх  очно не стане більше.

У Rolling Stone повідомляють, що наразі робота над серіалом поставлена на паузу. Видання нещодавно провело власне розслідування стосовно Стіва Блекмена, яки є шоуранером «Академії Амбрелла» та мав працювати над Horizon Zero Dawn. Журналісти вирішили дослідити повідомлення та звинувачення від 12 працівників про його токсичну поведінку.

Сам Блекмен відхиляє усі звинувачення і Netflix відзначає, що шоуранер продовжить працювати зі стримінгом. Однак одночасно з цим повідомляється, що його прибрали з поста шоуранера адаптації гри Horizon Zero Dawn і що, шоу поки що «не просувається далі» на сервісі.

Відзначимо, що розслідування вийшло ще 30 червня, але на Rolling Stone стаття була під платним доступом. Лише коли авторка тексту поділилася шматочком про Horizon  у своєму Twitter|X ми й дізналися про стан серіальної адаптації.

Наразі невідомо, що саме означає статус «не просувається далі». Можливо, робота на шоу стоїть на паузі поки стримінг та Sony шукають нового шоуранера або ж серіал наразі взагалі не буде зніматися. Відзначимо, що саму адаптацію гри анонсували ще у 2022 році і з того часу про неї загалом було мало що відомо.

Нагадаємо, що серія ігор Horizon є ексклюзивною франшизою PlayStation. Наразі випущено дві частини серії Horizon: Horizon Zero Dawn на PlayStation 4 у 2017 році та ПК у 2020 році та Horizon Forbidden West, випущена на PlayStation 5 та PlayStation 4 у лютому 2022 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...