Реклама

🎬 В Marvel розповіли, коли вийдуть серіали «Шибайголова», «Очі Ваканди» та «Це все Аґата»

Čytaty latynkoju
🎬 В Marvel розповіли, коли вийдуть серіали «Шибайголова», «Очі Ваканди» та «Це все Аґата»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 В Marvel розповіли, коли вийдуть серіали «Шибайголова», «Очі Ваканди» та «Це все Аґата»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Керівник відділу телебачення та стримінгу Marvel Studios Бред Віндербаум поділився деякими подробицями щодо майбутніх шоу студії.

Так, в новому епізоді офіційного подкасту Marvel Віндербаум ще раз запевнив, що прем’єра серіалу «Шибайголова: Відродження легенди» відбудеться на Disney+ у березні 2025 року. Цього року вийдуть серіали — «Це все Аґата» вийде 18 вересня, а «Очі Ваканди» очікується десь у 2024 році.

Віндербаум також розповів, що він у захваті від того, що буде далі з серіалами студії.

«Шибайголова» неймовірний. У чомусь він схожий на «Людей Ікс 97», тому що він відроджує те, що фанати люблять, але робить це в новому напрямку. Ці персонажі подорослішали. Всесвіт відрізняється від того, яким він був. Речі змінилися. Суспільство змінилося.

Бред Віндербаум

Він додав, що персонажі «Метта і Вілсона змінилися», і їхні характери зіткнуться у шоу так, як шанувальники ніколи раніше не бачили. На його думку, це не буде протистояння супергероя та злодія, а ціла політична гра.

Також Віндербаум розповів, чого чекати від серіалів «Очі Ваканди» та «Це все Аґата». Так, серіал про Ваканду зосередиться на подіях в різних часових періодах, а спін-офф «ВандаВіжн» про відьму Аґату буде «веселим, страшним та інколи драматичним».

Віндербаум також додав, що в роботі зараз є анімаційний серіал «Ваш доброзичливий сусід, Людина-павук», але наразі він не поділився датою прем’єри шоу.

Раніше ми розповідали, що події «Фантастичної четвірки» розгорнуться в альтернативному всесвіті Marvel.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...