Реклама

🛑 Ніла Ґеймана звинувачують у сексуальних домаганнях — письменник заперечує

Čytaty latynkoju
🛑 Ніла Ґеймана звинувачують у сексуальних домаганнях — письменник заперечує
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🛑 Ніла Ґеймана звинувачують у сексуальних домаганнях — письменник заперечує
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

ві жінки звернулися до поліції Нової Зеландії та звинуватили Ніла Ґеймана у сексуальних домаганнях. Письменник натомість розповів свою версію подій.

Обидва звинувачення стосуються подій, які відбулися багато років тому, проте в інфопросторі новина з’явилася лише зараз через подкаст Tortoise Media. Так, жінки звинувачують Ґеймана в сексуальних домаганнях, а також у сексуальних стосунках без згоди.

Перша позивачка — 23-річна жінка на ім’я Скарлетт — стверджує, що зазнала сексуального насильства в лютому 2022 року, через кілька годин після першої зустрічі з Ґейманом. За словами Скарлетт, напад стався у будинку Ґеймана в Новій Зеландії, де вона була працювала нянею для його дитини.

Натомість Ґейман каже, що того дня вони лише «обіймалися» та «розмовляли», але підтверджує, що згодом у них зав’язалися тритижневі стосунки, на які Скарлетт була згодна.

Інша обвинувачка під псевдонімом «К» каже, що вона була 18-річною прихильницею, коли вперше зустріла Ґеймана на фан-зустрічі у 2003 році. «К» стверджує, що у неї почалися романтичні стосунки з Ґейманом, проте були випадки сексуальних стосунків без її згоди.

Натомість «письменник» стверджує, що його стосунки з «К» ніколи не були незаконними. На його думку, звинувачення позивачки «походять від жалю про стосунки, які вона втратила», коли пара розійшлася.

Загалом, Ґейман рішуче заперечує всі звинувачення в сексуальному насильстві. Він також стверджує, що поліція Нової Зеландії проігнорувала його пропозицію про допомогу в розслідуванні щодо звинувачення Скарлетт у 2022 році. На його думку, це свідчить про відсутність змісту в розслідуванні. Офіцери Нової Зеландії у відповідь заявили, що вони зробили «кілька спроб поговорити з ключовими людьми в рамках цього розслідування, і ці зусилля тривають​​​​​​​».

Нагадаємо, Ніл Ґейман відомий за книгами та коміксами «Американські боги», «Добрі передвісники», «Пісочна людина» тощо. Наразі він працює над другим сезоном «Пісочної людини», чия прем’єра відбудеться на Netflix у 2025 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...