Реклама

🙅‍♂️ У Netflix почали поступово відмовлятися від найдешевшого тарифу без реклами

Čytaty latynkoju
🙅‍♂️ У Netflix почали поступово відмовлятися від найдешевшого тарифу без реклами
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙅‍♂️ У Netflix почали поступово відмовлятися від найдешевшого тарифу без реклами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видається, що Netflix почав поступово відмовлятися від свого найдешевшого тарифу без реклами для наявних користувачів.

Про це повідомляє видання The Verge, у якому звернули увагу, що багато користувачів на Reddit почали скаржитися на те, що вони не можуть подовжити свою передплату за базовий тариф вартістю в $11,99. Натомість стримінг пропонує їм обрати або тариф з рекламою за $6,99 або ж більш дорогі, але без реклами за $15,49 та $22,99.

Can’t finish Netflix subscription
byu/BritestBowlingBall inmildlyinfuriating

The Verge відзначає, що наразі така ситуація прослідковується з користувачами у Канаді та Великій Британії. Це відповідає заявленим на початку цього року планам компанії з поступовою відмовою від свого базового тарифу, яка мала розпочатися з окремих регіонів.

У Netflix нових коментарів щодо цього не надали, однак відзначили, що під час свого фінансового звіту в січні вказували, що на ринках з рекламою 40% нових користувачів обирають найдешевший тариф з рекламою. Тому, ймовірно, компанія бачить відмові від базового тарифу певні переваги саме для свого бізнесу. Оскільки користувачі готові платити вдвічі менше та бачити рекламу, а компанія відповідно отримує з цього подвійну вигоду — плата за тариф від користувача та дохід з реклами.

Щодо українських користувачів додамо, що наразі в Україні є три доступні тарфні плани — Базовий, Стандартний, Преміум — і усі вони без реклами. Відповідно наведені вище зміни, як мінімум, поки що не мають торкнутися нас.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...