Реклама

🎬 Пол Мескаль розповів, як отримав роль у «Гладіаторі 2»

Čytaty latynkoju
🎬 Пол Мескаль розповів, як отримав роль у «Гладіаторі 2»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Пол Мескаль розповів, як отримав роль у «Гладіаторі 2»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Пол Мескаль розповів, що йому запропонували головну роль у сиквелі після півгодинної зустрічі з режисером Рідлі Скоттом.

Про це актор поділився в інтерв’ю Vanity Fair. За його словами, він з Рідлі Скоттом розмовляв приблизно 20-30 хвилин, з яких половину розмови вони обговорювали те, як Мескаль в дитинстві займався гельським футболом.

Можливо, саме це допомогло, оскільки я звик бути спортивним. Й через два-три тижні надійшла пропозиція.

Пол Мескаль

Також Мескаль вважає, що отримати роль йому допоміг його «римський ніс».

Мій ніс просто римський. Тож це корисно в цьому контексті. Ніс, який я страшенно ненавидів, коли вчився в середній школі, став дуже, дуже корисним, коли Рідлі потрібен був хтось у «Гладіаторі 2».

Пол Мескаль

Відзначимо, що подіїі «Гладіатора 2» мають розгорнутися навколо Люція, племінника імператора Коммода. Відомо, що у фільмі головну роль отримав Пол Мескаль, а акторський склад загалом включає Педро Паскаля, Баррі Кеогана, Джозеф Квінна, Конні Нільсен і Дензела Вашингтона.

Загалом, Мескаль й зіграє Луціуса. Історія починається саме з нього, який жив у юності в північноафриканському регіоні Нумідії, куди його відправила мати в дитинстві, щоб уберегти від Римської імперії. Події повертають Луція до Риму як гладіатора, де він наживає нових ворогів і возз’єднується зі своєю матір’ю.

Нагадаємо, Paramount Pictures планує випустити «Гладіатора 2» у кінотеатрах 22 листопада.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...