Реклама

👀 Фінальний сезон «Дивних див» це по суті «вісім фільмів» — Мая Гоук

Čytaty latynkoju
👀 Фінальний сезон «Дивних див» це по суті «вісім фільмів» — Мая Гоук
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Фінальний сезон «Дивних див» це по суті «вісім фільмів» — Мая Гоук
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фінальний сезон «Дивних див» у своєму темпі продовжує рухатися до релізу та завершення історії підлітків з містечка Гокінс. Звісно, що фанати з нетерпінням очікують на будь-які новини та натяки стосовно продовження.

Нещодавно під час свого інтерв’ю для подкасту Podcrushed акторка Мая Гоук, що грає Робін Баклі вирішила приправити очікування шанувальників. За її словами фінал «Дивних див» це наче вісім окремих фільмів.

Потрібно багато часу, щоб написати кожен сезон, і багато часу, щоб їх зняти. Ми робимо фактично вісім фільмів.

Таким чином ми, як мінімум дізналися, що у фінальному сезоні буде вісім епізодів. До того ж назву першого ми уже знаємо — The Crawl.

Щодо порівняння останнього сезону «Дивних див» з фільмами, то це вже стається не вперше. Раніше продюсер шоу Шон Леві відзначив:

Неможливо бути суміжним з четвертим сезоном і, відверто кажучи, не розширити масштаб і глибину. Це велика, велика, кінематографічна історія, яка називається телесеріалом. «Дивні дива 5» настільки ж масштабний, як і будь-який з найбільших фільмів, які ми бачили.

Загалом видається, що Netflix спробує підготувати дійсно грандіозний фінал свого одного з найуспішніших серіалів. Наразі невідомо коли відбудеться реліз фіналу «Дивних див», проте можна припустити, що це буде у 2025 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...